Ezek a felfújó porok érnek valamit? Sok felfújt ember nem bírta a munkát a cégnél sem, csak ezért kérdem?
wash!
ha jól olvastam ezen az oldalon a felhasználói tartalmakat, akkor te most offoltál!
na most mi köze az iskolának, a kérdéshez, én erre vártam volna választ, páran meg is adták...ellenben te elkezdtél valamit okoskodni az iskoláról.
Jobban bírnám, mint te bármilyen szellemi megerőltetést ^.-
A gyengébbek kedvéért: csupán egy újabb módon világítottam rá arra, hogy sokféle tevékenység létezik, és mindenki általában abban jó, amit gyakorol. Ez sokféle tevékenység kiegészíti egymást, a világ az összessel együtt teljes, és nincs egy kiválasztott, ami Márpedig Azt Kell Csinálnia Mindenkinek, Különben Mennyire Egy Szemét. A te a te kis munkádról hiszed ezt.
(ja, és ha már munka, miért érsz rá 10:35-kor írogatni?)
wash?
Ki írta hogy én melós vagyok?
Én ha jól emlékszem, azt írtam, hogy a sok felfújt izomzatú ember, nem bírta a munkát a cégnél...vagy cégemnél.Ha jobb így!És bizony, nálunk a főnök is dolgozik, sőt ő mutatja meg, hogy milyen tempót kövessen egy melós!
Remélem így érthetőbb voltam.
Amúgy lehet jársz iskolába, és tanulsz.Én is ezt tettem, csak ehhez a sporthoz, úgy látom nem értek.Vagy inkább porokhoz.
"ha jól olvastam ezen az oldalon a felhasználói tartalmakat, akkor te most offoltál! "
Wash nem offolt, csak olyan módon fejezte ki az igazát, ami meghaladta a Te szellemi képességeidet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!