Mit szóltok ehhez az edzés előtti bemelegítéshez?
Figyelt kérdés
Kondi előtt mindig lenyomok egy rakatnyi fekvőtámaszt bemelegítésnek,ami szerintem nagyon jó,sokak szerint is. De saját módszert alkalmazok,ami abból áll,hogy amikor kondizni megyek MINDIG bemelegítés a fekvő,de napról napra több. Régebben nem csináltam, most kezdtem el egy hete bemelegítésnek. Naponta kettővel növelem az adagot,tehát ha hétfőn mell+bicepsz edzés előtt vagyok,akkor 4*15-öt nyomtam le. Ugyanakkor jövőhéten ez az adag már 4*21 lenne bicepsz edzés előtt,mert minden edzés előtt ugye kettővel növekszik az adagszám. Szerintetek lesz majd egy pont,mikor kifogok fulladni már a bemelegítéskor,és nem bírom tovább? a fekvőtámasz minden izmot megmozgat,meg régen nagyon sok ment belőle egyszerre,szeretném visszahozni a formám,tehát ne írjátok,hogy hanyagoljam a fekvőt,de ha változtatni kell rajta,akkor leírnátok,ti hogy csinálnátok? vészforgatókönyv esetére,ha esetleg úgyérzem,ez sok.2013. dec. 2. 21:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem hülyeség ennyi fekvő, kiveszi az erőd, a 4*15 mehet, de több nem kell.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor mit javasolsz? hogy lehetne beiktatni mégis? pihenőnapokon hozam be a lemaradást?
2013. dec. 2. 22:03
3/4 anonim válasza:
ha az izom állóképességét akarod növelni akkor magas ismétlésszám,akkor jó ez (nem teljesen de az most mindegy..)
kondival pedig nagyrészt az erő fog nőni,persze az állóképessége is, csak kondival nem fogsz 100 fekvőt lenyomni.
4/4 A kérdező kommentje:
igen,az állóképesség növelése a cél,meg persze a kitartóképesség,ami régen is megvolt,meg amit akkor elértem azt visszaszerezni. Mert jelenleg nem vagyok olyan kondiba,hogy simán lenyomjak 70-80 fekvőt egyhuzamba,mint régen ( kb 2 éve)
2013. dec. 2. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!