Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit ér ez az "edzés"?

Mennyit ér ez az "edzés"?

Figyelt kérdés
Nyárra el szeretnék érni egy kis vállasodást,fogmálódást a felsőtestemen. Most naponta csinálok egykezes súlyzókkal emeléseket(vállból) meg bicepszre is, meg törzsemelést, tudom, nevetségesen hanzik, meg igazából nem is nagyon értek hozzá, de ha napi szinten csinálom(persze tartok pihenőnapot is) akkor mit érhetek el nyárra? A súlyzók 5-5 kilósak, és olyan 2-3X 20-at csinálok a gyakorlatokból. Kérlek ne szóljatok le, kezdő vagyok. 15/F
2013. dec. 2. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Így nem sokat. az ötkilósakat pillanatokon belül kinövöd, illetve már ki is nőtted. Járj el inkább terembe, ott több súlyzóból válogathatsz, gépekkel gyúródhatsz, sokkal jobban megéri, mint az otthoni bohóckodás.
2013. dec. 2. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Nem csak felsőtestre kell edzeni. Lábra is. (egyrészt az arányosság miatt, hogy ne nézz ki úgy mint egy veréb, másrészt egy jó lábedzéssel még jobban fejlődik a felsőtest is)

2. Az 5kilós súlyzók ajtótámasznak, vagy macskát dobálni jó.

3. Izomtömeg növekedéshez nem magas ismétlésű, hanem nagy súlyos, alacsony ism. sorozatok kellenek.

4. Az edzés semmit sem ér önmagában, mert a változás 70-80%-t az étrend határozza meg. Neked jelen esetben ún. tömegnövelő étrend kell. És egy normális edzésterv.

Hogy ne írjak ide kisebb regényt, azt ajánlom, olvasd el body.builderen az alapismereteket, állíts be egy normális étrendet, kezdj ÁTMOZGATÓ teljes testes edzést 3 hónapig. Után válthatsz osztottra.

Ja, és olvasd el ezt is. alaposan:

[link]

2013. dec. 2. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Ú köszönöm szépen hogy írtatok, gondoltam hogy ilyesmi lesz a válasz, külön köszönöm ezt az írást, nagyon hasznos. :) Az az 1 gond, hogy csak miattam nem hiszem hogy mást fognak főzni állandóan, mert ugye a család... :/
2013. dec. 2. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Terembe pedig már voltunk barátaimmal tavaly, csak egy 30 éves pali állandóan beszólogtott, meg lenyomta a súlyt amikor egy gépet használtunk, ránéztem hogy mivan, erre rámordított, hogy ne engem nézzél hanem csináljad, meg ne tornázni jöjjek ide.... Hát gondolhatjátok hogy elvette a kedvemet... kilehet röhögni, de tényleg nemsok kedvem volt utána..
2013. dec. 2. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Más terem?
2013. dec. 2. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából fölösnek tartom, mert van itthon minden féle súlyzó, súly, és még pad is, 2 féle mert a sok év alatt minden szart megvettünk :D Szóval igazából nem a szerek hiánya a gond
2013. dec. 2. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Otthon is el tudsz edzegetni egy darabig, vagy pedig mész és lesz.rod mit mond más.

A főzés szerintem nem lehet gond mert a rizs és a hús is is 15 perc alatt megvan, nem egy nagy gasztronómiai tudomány.

2013. dec. 3. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!