Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen módon érhetem el a...

Milyen módon érhetem el a maximális magasságom?

Figyelt kérdés
Étel,mozgás,mély lélegzet,

2013. dec. 2. 11:31
1 2
 11/12 dirtboy ***** válasza:

még jó hogy nem láttál mivel aki alacsony az eleve nem megy kosarasnak.

a forma1 be sem fogsz találni olyat aki nem tud vezetni.

hány éves vagy hogy erre itt és most döbbensz rá?

2013. dec. 2. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt a hülyeséget nekem is mondták. Én olyan 14-15 éves korom körül értem el a maximális magasságomat, ezzel párhuzamosan akkoriban hagytam abba a kosarazást. Erre néhány okos ezen egyidejűségből megmondta nekem, hogy azért nem nőttem tovább, mert abbahagytam a kosárlabdát.

Nem, semmi összefüggés nincs a kettő között.

Egyedül annyi van, hogy régebben rosszabb volt az életszínvonal, tehát gyakran nem volt elégséges a táplálkozás, a gyerekek gyakran végeztek nehéz fizikai munkát, ezek akadályozták a növekedést, így nem nőttek akkorára, mint a maiak. Ezért nyilván, aki még növekedésben van, annál számíthat az életmód, de csak egy bizonyos szintig, aki már nem növekszik, annál már mindegy.

2013. dec. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!