Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A boltban vásárolható tápkiege...

A boltban vásárolható tápkiegek biztos hogy nem hamisítványok, kötelező bevizsgáltatnia a boltnak őket? (bodybuildingbolt)

Figyelt kérdés
a bodybuildingboltban szeretnék vásárolni , miskolcon van üzletük, de olyan olcsó minden hogy nem tudom eredeti e
2013. dec. 2. 07:39
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Amúgy az is milyen durva már ott, hogy a boltjuk 100 méterrel van a sciteces bolt mellett , és lealázzák őket árakba.
2013. dec. 3. 07:07
 12/30 tap bela ***** válasza:
Valószínűleg biztos van "harakiri" ;-)
2013. dec. 3. 07:39
 13/30 tap bela ***** válasza:

Én úgy tudom, de javítson ki valaki, hogy ha Te lopott árut veszel, azzal orgazdaságot követsz el.

De lehet, hogy nem így van. Ebben nem vagyok járatos.

2013. dec. 3. 07:44
 14/30 dirtboy ***** válasza:
oks,köszi azt hiszem a panda kínai büfé vagy mi ami ott van,ha arra járok majd megkeresem azt a tápkieg boltot.
2013. dec. 3. 10:19
 15/30 anonim ***** válasza:
Lopott árunál ez akkor van így, ha tudsz a lopásról. Ha egy boltban árulnak lopot terméket, ahol te blokkot kapsz vásárlás után, semmi bajod nem lehet, ha lopott is, amit nem hiszik.
2013. dec. 3. 10:23
 16/30 dirtboy ***** válasza:

/Én úgy tudom, de javítson ki valaki, hogy ha Te lopott árut veszel, azzal orgazdaságot követsz el. /

ez lehet hogy így van de ha neked boltban eladnak egy terméket arra nem lesz ráírva hogy lopott még ha az is.

tehát felelősségre vonva nem nagyon tudnak ha csak rád nem bizonyítják hogy tudtál róla hogy lopott terméket veszel.

na de azt meg hogy tudnák már bizonyítani?

2013. dec. 3. 10:25
 17/30 tap bela ***** válasza:

ÉS ha lopott az árú, akkor arról hogyan adnak számlát a kereskedőnek? Tehát a kereskedő akkor milyen nagykertől vette?

Gyerekek!!!!! A táplálékkiegészítő nem játékszer!!

ÉLELMISZER. Kur-va nagy felelősség.

2013. dec. 3. 10:35
 18/30 tap bela ***** válasza:
Pár évvel ezelőtt Kínában pár csecsemő meghalt, mivel a fehérjében nem az volt aminek lennie kellene.
2013. dec. 3. 10:37
 19/30 dirtboy ***** válasza:

szerintem nyugodtan ki lehet zárni ezt a lopott kieges dolgot.

pont most beszéljük ugyebár hogy milyen körülményes lenne,a haszon meg azért nem olyan eget verő.

nem hiszem hogy ezt bárki bevállalná.

2013. dec. 3. 11:00
 20/30 anonim ***** válasza:
Plusz ennyit honnan lopnának? 20-30 gyártó termékeit ezerszám?
2013. dec. 3. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!