Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ajánlanátok jó mínőségü...

Ajánlanátok jó mínőségü bcaa-t? én ezekre gondoltam milyen lenne szerintetek? Www.Bodybuildingbolt.hu/termek. Php? Id=261&nr=32 www.bodybuildingbolt.hu/termek. Php? Id=263&nr=59

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 16:28
 1/5 A kérdező kommentje:

GASPARI NUTRITION BCAA 6000(

OLIMP BCAA XPLODE POWDER

2013. szept. 25. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a Myprotein BCAA porát használom, az a legjobb áron van.
2013. szept. 25. 16:53
 3/5 clint ***** válasza:
por állagut válassz...
2013. szept. 25. 17:32
 4/5 tap bela ***** válasza:

Kedves Kérdező, jó minőségű (!!) BCAA az én "olvasatomban" azt jelenti, hogy semmi más hülye-séget a termék nem tartalmaz!!! Lássuk....

OLIMP BCAA XPLODE POWDER (amit belinkeltél)

1 adag = 10g

L-Leucin 3 g

L-Valin 1,5 g

L-Izoleucin 1,5 g

L-Glutamin 1 g

B6-vitamin 2 mg

Mint látható a valós BCAA tartalom 6g (!!!) a 10g-ban. Minek 1g glutamin (!!!) Ezzel mi francot lehet kezdeni?!?! Egyáltalán BCAA-ba minek az l-glutamin. Ja....?!?! mert olcsóbb!??! A fenmaradó 3g az meg micsoda?!?! Gondolom édesítő, állagjavító, cukor?!?!

GASPARI NUTRITION BCAA 6000

180db-os tablettás kiszerelés.

kb. 6 db-ot kell megenni ahhoz, hogy a minimális (!!) 6g-ot BCAA-ban bejuttassam a szervezetembe. Tehát kb. 180g BCAA-t vettél meg iszonyatos pénzért.

Akkor amikor Myprotein 1kg-os por verzió 11.000Ft körül megvásárolható! Amiből kb. 166 adag jön ki ha 6g-os mennyiségben veszel ki belőle. Ja!!! és ennél a verzónál CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a BCAA-at kapod, semmi sallang.

Ha pedig van mani, akkor választom a Peak-et észterezett, malát, nitrát EAA, BCAA, AminoFusion. Szóval kb. itt folytatódik a valódi Eszenciális aminók tárháza.

2013. szept. 26. 07:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek jobb ha szét nézek akk mielőtt megvenném ,innen tudnám megvenni legegyszerűbben mert pont a közelemben lenne ez a bolt megtennétek hogy innen ajánlanátok valamit ár érték arányában ami jó?
2013. szept. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!