3/9 anonim válasza:
megszúrlak én, de rendesen, aztán majd napokig nem tudsz menni:)
5/9 anonim válasza:
csak a szappant dobnám el, pontosabban csak kicsúszna kezemből, és utána jöhetne a romantika:)
6/9 anonim válasza:
Lehet akupunktúrára gondolt a gyerek, vagy vércukrot méregetne, utóbbi esetben, ha orvos ajánlotta, akkor több, mint előnyös lenne.
7/9 anonim válasza:
erre nem is gondoltam, amit írtál:)
8/9 anonim válasza:
Amúgy átérzem a kérdésedet, kérdező, én is szúrnám magam, reggelente olyan flawless vagyok a fürdőszoba tükörben csak nem tudnám elkezdeni, mert hát fizikálisan megvalósíthatatlan volna.
Majd ha feltalálják a klónozást, biztos csináltatok magamnak egyet, hogy egész nap hatalmas egyetértésben szúrhassuk magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!