Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A láb nélküli kötélmászás...

A láb nélküli kötélmászás mennyire hatásos/hasznos? Milyen izmokra jó? Gondolom elsősorban alkar, bicepsz, de jó másra is?

Figyelt kérdés

2013. nov. 28. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Egész felsőtest izomzata kell hozzá, mell, hát, váll, meg persze a kar is.
2013. nov. 28. 18:14
 2/10 A kérdező kommentje:
És így is ér valamit, hogy ennyire szét van osztva az izomcsoportokra?
2013. nov. 28. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
persze, hogy ér valamit, akkor is fel tudsz mászni a kötélen, ha eltörik a lábad
2013. nov. 28. 18:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Az max Bear Gryllsnek jó :D
2013. nov. 28. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz elérni. Ha csak az izom növekedés a cél, akkor érdemes csak testépítő gyakorlatokat végezni. Ez a láb nélküli kötélmászás, és hasonlók, ezek ügyességi feladatok, erő állóképességet fejleszti, tornászoknál, akik a saját testüket mozgatják meg, ez teljesen kezdő alapgyakorlatnak számít, ami arra jó hogy erősítse az izmait a komolyabb gyakorlatokhoz.
2013. nov. 28. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Mind2 cél, természetesen mást is csinálok.
2013. nov. 28. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Marok, alkar, bicepsz, váll, hát, mell. Én ezeket érzem főként.

Erőnövelésre nagyon hatékony, nem véletlenül a birkózók több ezer éves kiegészítő gyakorlata.

2013. nov. 29. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:
tinikoromban mikor még megtudtam csinálni, nekem volt, hogy még a hasamon is izomlázam volt másnap.
2013. dec. 3. 10:06
 9/10 Fall Oszkar ***** válasza:
Marok? Meg tudnád nekem mutatni kedves kommentelő, hogy hol van az a híres "marok izom"?
2013. dec. 3. 21:51
 10/10 anonim válasza:
A marok az az alkar izomzata lenne, ugyanis az alkar főleg akkor feszül, ha az ujjainkat összeszorítjuk és elsősorban nem akkor, amikor hajlítjuk az alkarunkat
2014. aug. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!