Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Biotech és Scitec magyar cégek?

Biotech és Scitec magyar cégek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A scitec az amerikai olvastam a tesztoszteron.hu.A bitec az nem tudom.

[link]

2013. nov. 26. 15:16
 2/16 tap bela ***** válasza:

A Biotech magyar.

A scitec már csak félig magyar, mivel nagy részét lengyelec cég felvásárolta.

2013. nov. 26. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:
Attól hogy a scitec van itt magyarországon is gyára attól még amerikai.Coca colát is gyártanak magyarországon vagy blackberry telefont még sem magyar egyik sem.
2013. nov. 26. 16:12
 4/16 anonim ***** válasza:

kérdező

mindkettő cég amerikai, régen még a dobozokon is fel volt tüntetve a cégnév, székhely stb...ma lehet máshogy van , nem nézegetem.

de h vannak európai leányvállalataik az biztos.

2013. nov. 26. 17:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Egyik sem amerikai, mind a kettő magyar, Amerikában nem is lehet kapni őket! Annyi, ahogy írták, hogy a Scitecet tavaly elég szépen felvásárolták.
2013. nov. 26. 17:16
 6/16 anonim ***** válasza:

tudtommal egyik sem magyar cég, de mindkettő a közép-európai piacra fekteti a hangsúlyt.

A Scitecnek van saját gyára, sok terméket ők gyártanak, míg némelyeket csak "bedobozolják". A Biotechnek viszont tudomásom szerint nincsenek saját gyártású termékeik, csak ízesítenek, csomagolnak, ahogy az előttem szóló úriemberek írják.

2013. nov. 26. 21:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor egy elgondolkodtató kérdés: a két cég szponzorált versenyzőinek nagy része miért magyar? Egy amcsi cég pl pont a magyar versenyzőket, és családjukat támogatná? (Vörös Zoli-Nagy Bettina, Toldi-Csuhai, Kathi-Oláh...)
2013. nov. 26. 22:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Pont erről beszélek, hogy a közép-európai piac felé orientálódnak elsősorban, ez a támogatott versenyzőkön jól látszik. De támogatnak amerikaiakat is, pl. Cedric + sok egyéb női fitness modell, stb.
2013. nov. 26. 22:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor egy újabb kérdés: hol van még üzemük magyarországon kívül? Miért foglalkozik a bodybuilder azzal, hogy a Scitecet részben eladják? Miért csak itt van Muscle Beach? A,erikai cég, ami nem árul Amerikában...?
2013. nov. 26. 22:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Paradox, de így van! Jó ideje kivonultak az amerikai piacról. Gondolom a nagy konkurencia miatt nem tudtak labdába rúgni, de ez csak tipp.
2013. nov. 26. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!