Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondi és Testépítés?

Kondi és Testépítés?

Figyelt kérdés
Eléggé túlsúlyos vagyok,ezért úgy döntöttem elmegyek konditerembe lefogyni meg izmosodni picit. Lesz személyi edzőm,edzésterv mindenféle jóság. A kérdésem az lenne,hogy a testépítés,konditeremben(futópad,különböző gépek,súlyzók stb.) mennyire eredményes,sok idő mire le adom a kilókat és megizmosodom?lehet-e a kettőt egyszerre csinálni? vagy hogy működik ez? Hálás lennék ,ha valaki kifejtené,előre is köszi!

2013. nov. 24. 18:29
 1/4 dirtboy ***** válasza:

mivel nagyon alapvető dolgokat kérdezel,ergo nem tudsz így ezt olvasd el utána kérdezz újra.

[link]

2013. nov. 24. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd,több év alatt felszedett felesleget nem dolgozhatsz le hamar.

De ha jól csinálod hetek alatt lesz eredmény,hónapok alatt meg hatalmas változás.

De majd kérdezz az edzőtől..

2013. nov. 24. 18:33
 3/4 clint ***** válasza:

így igaz, mi igy látatlanba nem tudunk semmit, meg minden ember máshogy reagál az edzésre..

De nem értem, ha lesz személyi edződ akkor miért kérdezed itt meg??

2013. nov. 24. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy dolgot jegyezz meg: Bárki bármit mond, minden mindig úgy csinálj, ahogy a személyi edződ mondja!! Tök mindegy, hogy mit mond a haver, mit mond a schobertnorbi, mit mond anyu apu, neki higgy! Ő ért hozzá, tud mindent, látja mire vagy képes, az ő szava a szentírás!
2013. nov. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!