Hogyan javíthatom a testalkatomat?
Szóval 2 éve edzek.17f 66kg vagyok!Már eléggé benne vagyok a dologban.Viszont van egy kis zsír a hasamon ..na persze akkor egy kicsi mindenhol.Olyan összben 3-4 kg.Az nem annyira sok.DE megszeretnék szabadulni tőle.legalább is több mint a felétől.Az étrendre odafigyelek ....2éve voltam majdnem 80kg mikor elkeztem a sportot.
Tisztán csinálom.Azt a 2-3 kg ,hogy szedhetném le magamról? a fő oka a dolognak ,hogy az a lány akit mindennél jobban szeretek alkonyat rajongó.
és ...
így szeretnék kinézzni:) szerintetek mennyi ídő alatt sikerülhet.?
Ui: Kardió edzést nem sokat végzek.
ha ilyet mond a lány,akkor mond neki azt,hogy neked meg jeccica alba tetszik de beéred vele is.
dobd vissza a lasztit azonnal,mert el leszel könyvelve pacskernak,főleg akkor ha megfelelési kényszered van.
a csaj is látta ezt valszeg és ezért dobott neked egy ilyen tesztet,hogy mit reagálsz rá.
aztán megjelensz majd ott az elért fizikumoddal és max kiröhögnek:).
szóval az okaidat alaposan vizsgáld felül.
magasságot nem írtál,de ha nem vagy törpe,akkor 66 kilóval nem kell lepucolni semmit,inkább szedjél fel tömeget és amikor megvan a kellő izomtömeg,utána diétázhatsz.
TestALKATot nem lehet változtatni, csak testALAKot.
17 évesen egekben a tesztoszteron szinted, növésben vagy, hosszabb távon még képes vagy zsírt égetni ÉS izmot építeni, használd ki!
Tiszta, tömegnövelő étrenddel szedjél föl izmot, a hasad is le fog menni, de mindenképpen kisebbnek fog látszani.
És ha szétmentek a csajjal, akkor visszahízol, mert nem lesz kiért/miért csinálnod?
Ha csak ez motivál akkor inkább bele se kezdj, csak feleslegesen pazarlod az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!