Hogy tudnám arányossá tenni a testalkatomat?
Az a baj, hogy én nagyon vékony vagyok(mint egy anorexiás),de ez csak a felső testemre igaz, mert az alsó testem(seggem,combom,vádlim)tök dagadt,mert hát lány vagyok és lehet hogy ezért, de eléggé idegesítő hogy ilyen vastag a lábam , mert nagyon rövidek is és mivel a lábaim vastagok és a felső testem tök vékony, ezért még rövidebbnek tűnnek a lábaim.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy van valamilyen sport,amivel a lábaimat vékonyíthatnám, és talán hogy a felsőtestem hozzá hizzon az alsóhoz?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ha elkezdel edzeni, akkor minden úgy és oda megy, ahogy kell. Alkatilag van gondolom szélesebb csípőd és keskenyebb vállad, ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.
Én is olyan vagyok, hogy keskeny a vállam, kicsi a mellem, a fenekem meg nagy és széles a csípőm. Engem nem zavar, mert szeretem a nagy fenekemet, de már több mint fél éve, hogy elkezdtem edzeni, és azért már látszik az eredménye. Sokkal definiáltabb a combom, szélesedett a vállam, és ettől arányosabbnak, olyan igazi vagány homokórának tűnök.
Az a baj, hogy egyszerre fogyni fenékből, meg mondjuk felsőtestre izmosodni nem tudsz, mert más étrend kell hozzá. Szerintem, kezdj el tömeget növelni, izmosodj, aztán ősszel/télen kezdj neki a szálkásításnak :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!