Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnám formásabbá...

Hogyan tudnám formásabbá tenni az alakom?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 160 cm és 50 kg, jajj és nő

nem szeretnék sem hízni, sem fogyni, csak formásodni

belső comb, fenék, csípő, derék (oldalt), felső kar és has az, amin szeretnék kicsit változtatni (mindenhol csak 1-3 cm az, ami nem tetszik)

erre gondoltam:

hétfő: kitörés, guggolás -fenékre; fekve comb emelgetés -combra

csütörtök: hasprés, felülés -hasra; lábujjhegyre állás többször -vádlira; 2kg-os súlyzózás -karra

szombat: minden, amit írtam egyben

milyen gyakorlatokat ajánlanátok még a fent említett területek formásítására? ill. miből mennyit csináljak, hogy fél év múlva már látványos legyen a változás?

sajnos edzőterembe nem tudok menni és gépeim sincsenek!

derékra milyen gyakorlatot csináljak? (oldalt kicsit "kibuggyanok" a nadrágnál, ami nagyon idegesít)

2013. nov. 23. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha teljesen kezdő vagy, mehet heti 3-szor mindenre az edzés. Majd 1-2 hónap múlva lehet osztott. Addig is csinálj mindenre 3-4 sorozatot, amennyit bírsz.

Fenékre, combra egyaránt a guggolás, kitörés a leghatásosabb. A "kibuggyanást" zsír okozza, amit leginkább kardió mozgásokkal (futás, bicikli, ellipszis, tempós séta, ha nem vagy edzett) tudsz csökkenteni, illetve szakszerű (nem bulváros) diétával.

2013. nov. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!