Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » N. O. Explorer Valaki tud vmi...

Attila szabo kérdése:

N. O. Explorer Valaki tud vmi mellékhatásról?

Figyelt kérdés
Egy adaggál kezdtem és felráztam,nem nagyon volt eredménye.most 1,5 adagot ittam még feltárás nélkül.ez durva volt.jelent vmit,hogy felrázni vagy az adag volt sok? Vert a szívem mint az állat,nem győztek inni a vizet,olyan volt majdnem mint egy extasy hatása. Szerintem pezsgővel elfogyasztása ehetne menni egyenesen egy discóba!!

#N. O. Explode
2013. nov. 23. 08:29
 1/2 anonim ***** válasza:

NO explode. Ilyen NO fokozó amiről én tudok, explorert nem ismerek.:)

Az egyik legjobb NO fokozó egyébként, nálam 1 adag is beüt, energizál az egész edzésre, szépen pörget. Akkor lehet gond, ha túl nagy adagot használsz, mint ahogy írtad is. Nem tesz jót a szívnek ha túlpörgeted.

2013. nov. 23. 08:44
 2/2 clint ***** válasza:
ha ver a szived akkor lehet tul nagy de idővel azt is megszokhatod... maradj az egy adagnál
2013. nov. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!