Mit tegyek, ha be van esve a mellem?
Kiskorom óta asztmás vagyok,elvileg ez játszik közre,mert az asztmásoknál néha előfordul,hogy be van esve a mellkas.
Én nem a cipész mellkasra gondolok,mert ott csak a szegycsont van beesve.Sajnos nálam az egész felsőtestem,a mellkasom be van esve,a hasam sokkal kijjebb van,mint a mellem.Jó ideje kondizok,valamennyire értek hozzá,amennyire illik.Étrendem jó,mindenem fejlődik kivéve a mellem.Főképp nem edzéssel és étrendel kapcsolatos válaszokat várom,esetleg műtét vagy mit lehet ezzel csinálni.Kb. 10 kg tömeget rákéne pakolnom a mellemre,hogy átlagos legyen.Valahogy kijjebb kéne hozni a mellkasomat,hogy lehetséges ez?
Sajnos a csontozat formáját nem tudod befolyásolni. Nincs két ugyanolyan mellkas forma, neked rövidebbek a bordáid az átlagosnál, ezt sajnos el kell fogadni. Nekem tölcsérmellem van, azt lehet kis mértékben javítani műtéti úton, de nem valószínű, hogy a te esetedben ez járható út.
Érdemes felkeresni egy mellkassebészt, hogy nézzen meg.
Kitartó edzéssel és táplálkozással menni fog rá tömeg, akkor már nem lesz olyan feltűnő.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!