Milyen tömegnövelőt ajánlasz?
Köszi. :)
Azt még hozzátenném, hogy nem igazán értek hozzá, szóval, jó lenne, ha olyan egyszerű paraszti nyelven jönnének a válaszok. :/
azon amúgy nem tudom mit nem lehet érteni amit Montez írt de akkor leegyszerűsitem
vegyél egy jumbo proof-t
ezt idd edzés után a kilódhoz mérten(testsúly)
oszt ez ám csak egy táp kieg egész napi kaja köll tehát testsúlyód szorozva 3,5 gramm szénhidráttal és testsúlyod szorozva 2 gramm fehérjével amit naponta be köll vinned a testedbe orálisan.
Azt árulja el nekem valaki, hogy ha egy illető nekikezd valaminek, miért nem tud utánaolvasni a dolgoknak? Miért ilyen jellemtelen, lusta az emberek 90%? Ember, Az internet tele van azzal a tudással, ami neked kell. Persze szelektálni kellés a hülyeséget eldobni és igen erre időt kell szánni, de ha már most nem fektetsz bele elég energiát, hogy megszerezd az alapvető információkat, mit fogsz kezdeni a súlyzós edzéssel?
Hogy segítsek is, menj föl szépen a body.builder.hu-ra és töltsd le a Sárga kapszula nevű könyvet INGYEN és olvasd el.
Ne várd, hogy bárki ide le fogja írni az összes dolgot amit neked tudnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!