Dejong kérdése:
Szerintetek ezek közül melyik a jobb fehérja?
2013. nov. 21. 13:29
1/7 Dogmatix91 

válasza:

Én a Mutant Wheyt használom és meg vagyok vele elégedve, de ennek alacsonyabb a fehérjetartalma (62%). Nekem külön jó, hogy van benne rost mert gyors az anyagcserém és a legtöbb tejsavó koncentrátum átszalad rajtam (mint pl a VPX Syngex). a FullForce ár/érték aránya szerintem nem a legjobb, úgyhogy azt hanyagolnám. Ha nem vagy érzékeny rá akkor szerintem első körben ezek közül a VPX-et kellene kipróbálni.
2/7 tap bela 

válasza:

Sajnos pont az on gold nincs belinkelve. A többi szerintem stornó.
3/7 anonim 

válasza:

kb mindegyik szar
ami még elmegy az ez mer 74%-os ha jól emlékszem
de olyat keress ami minimum 80-85%-os :) (fehérjetartalmú)
4/7 Dogmatix91 

válasza:

csak én tudom úgy, hogy a Syngex ~80%-os (koncentrátum és izolátum keverék)? Persze ez is glicinezett és taurinozott úgyhogy lehet, hogy ez is "manipulált" adat. Gondolom azért írta ezeket a lehetőségeket a kérdező, mert egy Optimum terméket nem engedhet meg magának. Ezek közül szerintem továbbra is a VPX.
5/7 B. Marcsi válasza:
Nutrilite termékcsaládból a fehérje. Nincs benne semmi szintetikus. Különben a világelső a vitaminok között. A sportolók is ezt szedték az olimpián.
6/7 Dogmatix91 

válasza:

Ja csak az növényi fehérje. :\
7/7 tap bela 

válasza:

A NUTRILITE™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú keverék. Totál növényi alapú.
Összetevői olyan természetes fehérjeforrásokból
származnak, mint a szója és a borsó.
• A termék tartalmazza az összes esszenciális
aminosavat, amelyek szükségesek az izomtömeg
fenntartásához, valamint az izomgyengeség és
fáradtság megelőzéséhez.
Ha valóban az összes EAA aminot tartalmazza, akkor miért nincs aminoprofil? A gluténmentességről miért ne mregélnek az oldalukon?
Ha mondjuk csak borsófehérjéből állna még el tudnám fogadni, de akkor sem mint whey alternatívát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!