Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturál tömegnövelésnél 47...

Naturál tömegnövelésnél 47 ről 52 re nőtt a karom mérete, ez mennyire átlagos,5 hét alatt?

Figyelt kérdés
Csak c-vitmain, és edzés előtt kreatin megy, semmi más.

2013. nov. 16. 13:24
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

10!

köszönöm a véleményt!

ilyen és ehhez hasonló véleményekre voltam kíváncsi.

azt azért ne feledjük, hogy nem anabolikák általi izom , hanem naturál!

Külön a kérdésben is kihangsúlyoztam, mert azért szerekkel kicsit komolyabb formát lehetne elérni

2013. nov. 16. 16:17
 12/30 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyi hogy igen, egy 50 kilós tizenévesnek furcsa lenne ekkora kar, de látszik az ujjaidon is, meg alkatodon, hogy (jó értelembe vett) paraszti felépítésű vagy. Az ilyen alkatú emberek sokszor sport nélkül is nagyobbak és erősebbek, mint mások, viszont versenyen nem előnyös felépítés
2013. nov. 16. 16:18
 13/30 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint, egy normálisan betartott szálkásító időszak után ez természetes. Viszont azt hozzá kell tenni, hogy eszméletlenül genetika függő. Gondolom, amikor elkezdted az edzést sem voltál egy eszméletlenül vékony ember, és így látatlanban úgy gondolom, hogy endomorph alkat vagy. Szóval amellett, hogy jön vissza az erőd, és biztos nő is a karod ennek azért nagy része mégis csak zsír. De ezt nem negatív értelemben mondom, ez természetes tömegnövelő diétánál, ha nem centized és méred ki pontosan a ch-t.

A genetikára visszatérve a saját példámat felhozva, én spec neked a szöges ellentéted vagyok, amikor elkezdtem az edzést évekkel ezelőtt 35kiló voltam, nagyon nehezen tudok felhízni akár 2-3kilót is. Tudom magamról, hogy sosem lesz ekkora karom. Szóval teljesen emberfüggő, neked kell ismerned a testedet, nem nyilvánítanék ki semmit, hogy mennyire átlagos ez.

2013. nov. 16. 19:45
 14/30 A kérdező kommentje:

utolsó, jól látod.

kiskoromban sovány voltam,de ahogy serdülni kezdtem, egyre jobban a sok otthoni edzéstől(amit akkoriban nem hívtak fegyencedzésnek, mint ahogy ma ezt tapasztalom), majd a konditermi edzéstől, elkezdtem nőni,de nagyon.lehet jó a genetikám, sőt ez biztos, hiszen azért amikor többéves edzéssel is valaki épphogy izmosodik, akkor egy ilyen eredménytől jobbat én mit várnék.

életszenvedélyem az edzés, ez a sport, bár az étkezési része nem nagyon érdekel, régebben még annyira sem izgatott, de akkoriban nem is volt ennyi infó, mint ma ennek a sok zöldfülűnek, és mégis mind csak a jumbot akarja szedni, meg azokat a mesterséges dolgokat.

2013. nov. 16. 21:22
 15/30 anonim ***** válasza:
ez natural, látszik rajta. . amúgy egy kreatin kúra dobhat ennyit, fõleg aki kar centrikus és az elsõ kreatin kúrája! Amire azért ebbõl egy szép szálkás kar lenne egy kemény diéta után, naturalba egy tíz centi leugrana!!
2013. nov. 18. 08:13
 16/30 A kérdező kommentje:

én kicsit máshogy szoktam szálkásítani, és nem esek annyira össze.

amikor diétás időszakom van kicsit jobban figyelek a jonn étkezésre.

nem viszem le a carbót annyira mint ahogy a versenyzők szokták, és nem is szakaszosan csökkentem, hanem egyből az elején kb a felére veszem vissza.

beiktatom a futóedzéseket, és van hogy ilyenkor a lábat nem is edzem, hogy a futó edzések jobban menjenek.

ettől ált leugrik egy vagy két hónap alatt 10 kiló.

ilyenkor jelentkezik nálam az erőcsökkenés is, nagyjából.

ekkor kezdődik nálam egyfajta ciklikus diéta, ami annyit jelent, h ilyenkor csak a testemre hallgatok.

tartom a diétát, majd ha szükségét érzem, egész nap édességet, meg zsíros húsokat eszek, ez visszatölt, és ilyenkor az erő is visszajön, kicsit regenerálódik a testem.

majd megint a diétás fázis jön.

edzésben annyi változás van, h a pihenőidőket szigorúan egy percre tartom, futásnál pedig intervallum edzés van kombinálva középtávfutással.

mire nyár vége kb 46-47 szokott lenni így a karom, de van 45 ,

de akkor már nagyon eres vagyok!

2013. nov. 18. 13:20
 17/30 A kérdező kommentje:
jonn= jobb
2013. nov. 18. 13:20
 18/30 anonim ***** válasza:
érdekes elmélet ami persze hobbi szinten müködhet is, sõt igazából régen én is toltam hasonlót és valamilyen szinten jó volt!
2013. nov. 19. 09:28
 19/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?:D
2013. nov. 30. 19:48
 20/30 A kérdező kommentje:
hát, nem vagyok már épp fiatal:)
2013. nov. 30. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!