Az nem baj ha felkelés után csak 30-35 perccel tudtam reggelizni? Már éreztem hogy éhezek. Nem bontottam izmot?
senki nem mondta meg, hogy ez beteges...? ember, PERCEKROL beszelunk, milyen izombontasrol hadovalsz? nincs valami vagy valaki mas, amivel foglalkozhatnal, magadon kivul...?
ugy latszik a szteroidok meg a tobbi sz*r koksz az agyadat is fertozi...
Nem fogalmaznék oly radikálisan, mint a 3-as, de azért tényleg "kissé" túlzásba viszed.
Ne legyél olyan rinyagép, mint a fogyirovatosok "megettem egy müzlit - oda ez _éves_ diétám???" kezdetű kérdezői. -.-
Kérdező, nem is tűnsz hisztisnek. Ááá, nem.
Egyél.
Tényleg túl sok ilyen túlizgult kérdés van, hogy egyszer nem ettem, egy edzést kihagytam, egy sorozatot kihagytam mennyi izmot bontottam stb.
Egyszeri alkalomtól: kb. semennyit. Belenézel a tükörbe és megpróbálod megsaccolni, ettől hány milligramm izom bontódott le.
Én meg nem egy tálca kajával az ágyamban keltem. Úristen, miközben főztem a zabot csak úgy kattogott az óra és percről percre több kiló izmot bontottam le!!
Most komolyan, embeeer..... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!