Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az nem baj ha felkelés után...

Az nem baj ha felkelés után csak 30-35 perccel tudtam reggelizni? Már éreztem hogy éhezek. Nem bontottam izmot?

Figyelt kérdés

2013. nov. 14. 08:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bontottál, ahogy éjszaka is, plusz edzés alatt, de ez nem gond, ez természetes. Mire összerakom reggel a kaját, turmixot megcsinálom, elintézem a reggeli ügyeket nekem is eltelik 20-30 perc.
2013. nov. 14. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyi nem gond és a lényeg, hogy a napi mennyiség meglegyen.
2013. nov. 14. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

senki nem mondta meg, hogy ez beteges...? ember, PERCEKROL beszelunk, milyen izombontasrol hadovalsz? nincs valami vagy valaki mas, amivel foglalkozhatnal, magadon kivul...?

ugy latszik a szteroidok meg a tobbi sz*r koksz az agyadat is fertozi...

2013. nov. 14. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem fogalmaznék oly radikálisan, mint a 3-as, de azért tényleg "kissé" túlzásba viszed.

Ne legyél olyan rinyagép, mint a fogyirovatosok "megettem egy müzlit - oda ez _éves_ diétám???" kezdetű kérdezői. -.-

2013. nov. 14. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3, te nagyon sötét ember lehetsz. Az amit kérdezett, tényleg kissé durva, de azt miből szűrted le hogy koxol a kérdező? Ilyen kérdést jobb esetben kezdő tesz fel, ha ő már koxol, nagy a baj...
2013. nov. 14. 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem is tűnsz hisztisnek. Ááá, nem.

Egyél.

2013. nov. 14. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
@saxx: nemikepp karcos modorom az elrettentest szolgalja, hatha eszbe kap a joember, hogy valahol elvesztette a kapcsolatot a valosaggal...
2013. nov. 14. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Tényleg túl sok ilyen túlizgult kérdés van, hogy egyszer nem ettem, egy edzést kihagytam, egy sorozatot kihagytam mennyi izmot bontottam stb.

Egyszeri alkalomtól: kb. semennyit. Belenézel a tükörbe és megpróbálod megsaccolni, ettől hány milligramm izom bontódott le.

2013. nov. 14. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Én meg nem egy tálca kajával az ágyamban keltem. Úristen, miközben főztem a zabot csak úgy kattogott az óra és percről percre több kiló izmot bontottam le!!

Most komolyan, embeeer..... -.-

2013. nov. 14. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Azzal nincs is bajom amit írtál, csak a testépítést alapból sokan lenézik, és a sok tudatlan ha olvassa, komolyan is veszi hogy a kox vette el az eszét.
2013. nov. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!