Ha nem tudom biztosítani a napi 2,5-3g fehérjét (maximum 2-t de azt is csak nagyon nehezen) akkor nincs is értelme elkezdeni szálkásító diétába fogni?
Figyelt kérdés
Ha szálkásításkor csak 2g fehérjét vinnék be testsúlykilónként akkor veszthetek annyi izmot hogy odáig essek vissza mint mielőtt elkezdtem a kondit?2013. nov. 11. 19:43
11/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok a fogyásodhoz, de 128 kilónál például tényleg nem kell 2 tskg, mert ebből a 128 kilóhoz viszonyított izomtömeg aránya nem ugyanakkor mintha mondjuk egy 80-90 kilós embert nézünk.
2013. nov. 11. 20:28
12/12 anonim válasza:
Csak hogy nekem nem átlagos az alap testalkatom sem mert ehhez 153 centis vállkörméret társult,187 centivel.Azt mondhatom, hogy talán 10000 emberből 1 kap olyan testalkatot mint én.Mindig is sokkal izmosabb voltam az átlagnál,még mindig megkérdezik, hogy mióta edzek.Csak hogy, én napi 2-3 tábla csokoládét ettem évekig és ennek 30 kiló extra lett a vége.Most 149 centis a vállam.Nem dicsekszem, csak téged akarlak a jó útra terelni, hogy ketogén diétában tényleg elég a 2 g fehérje, nem kell több.Egyébként köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!