Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 8hónapja kondizok eddig jó?

8hónapja kondizok eddig jó?

Figyelt kérdés

[link]

naponta megeszek fél kiló kenyeret és sok vajat eszem azt mondta haver ez így a jó és hát szerintem is alakulgatok.

Szója proteint ajánlott a haver azt szoktam tejjel inni edzés elött utána megeszek egy banánt.

2013. nov. 11. 16:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Amúgy poénkodtál, vagy nem?
2013. nov. 11. 16:50
 2/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi volt a kiinduló helyzet, de szerintem ez 8 hónap után kevés. Amit leírtál az hülyeség. Össze vissza kajával nem fogsz fejlődni.

1.A tej nem jó, hanyagold!

2.Szója protein helyett tejsavót vegyél!

3.Edzés után idd a proteint, valamint reggel is kéne ébredéskor, 100g zabbal.

Azért 8 hónap alatt utána birtál volna olvasni a dolgoknak, legalább alapfogalmak legyenek.

Az edzéstervedre azért kiváncsi lennék, hogy is néz ki.

2013. nov. 11. 16:50
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem vicc.

8hónapja csinálom a kondit eddig fekve nyomok 10kg-t.

abból a rúd 5kg.

Érzem magamról,hogy jól haladok sokat szoktam inni vízet mert azt ha jól tudom kell.

Zabot nem szeretem így kenyeret eszek mindennel.

Van amikor unom a vajat akkor májas kenyér zöldséget azt mondta haver nem szabad ennem így azt mellőzöm.

2013. nov. 11. 16:54
 4/19 A kérdező kommentje:

edzéstervem eléggé kemény.

Naponta edzek a hét minden napján igaz minnél kisebb súlyokkal mert attól leszek szálkás.

Hétfőtől vasárnapig ugyan az az edzésem és az így néz ki.

bemelegítés 4guggolás 10fekvő ez a bemelegítés utána akkor mehetnek a súlyok szinte csak bicepszre edzek a többi meg elvileg fejlődik nem?

Haverom azt mondja akivel együtt edzek,hogy ha egy izmot megedzek akkor a többi is sérül

2013. nov. 11. 16:57
 5/19 anonim ***** válasza:
Most ha azt hiszed ez vicces nem az... Nem tudom mi értelme van ezeket kiírkálni de biztos nincs jobb dolgod.
2013. nov. 11. 16:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Ebbe szerinted mi a vicc? én így edzek ember
2013. nov. 11. 16:59
 7/19 anonim ***** válasza:
fake szar..
2013. nov. 11. 17:06
 8/19 anonim ***** válasza:

Az a vicc, hogy a populáris testépítés szerint a fehér kenyér sz.ar (a barna, teljes őrlésű az ami istenkirály) a vaj sz.ar (a növényi olaj az istenkirály) ésőő.. ja igen, a szója is sz.ar a mainstream szerint. Te meg pont ezeket eszed.

Az igazság, szerintem?

Minden gabona kenyér ugyan olyan rossz, viszont ahogyan hízáshoz jók, úgy Neked is hasznodra vannak izomépítéshez. A vaj egy jó zsír, energiát ad megint csak jó izomépítéshez.

A szója protein valóban nem jó, de mivel a gyúrás nem annyira fehérje bevitelen és minőségen múlik, főleg a kezdetekben, így bőven elég..

Lehetne jobban csinálni, egészségesebben, de fejlődni ugyan úgy fejlődhetsz mint egy 'igényesebben' de nem biztos hogy érdemlegesen jobban táplálkozó sporttársad. Szerintem.

2013. nov. 11. 17:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Ezzel ne menj színpadra köszi.
2013. nov. 11. 17:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Basszus, de kemény az a pacek! :-)
2013. nov. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!