Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 éves vagyok egy hónapja...

16 éves vagyok egy hónapja kondizok és 2,5 kg rám jött?

Figyelt kérdés
mindenhol olvasom hogy maximum 1.. direkt mikor elkezdtem megnéztem.. 2kgval minimum több vagyok

2013. nov. 8. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A maximum egy az izomra vonatkozik. Nyugodt lehetsz, hogy a többi az csak zsír.
2013. nov. 8. 15:43
 2/6 A kérdező kommentje:
zsír? olyan vékony vagyok annak is örülök....... 1 hónap gyúrás annyit változtatott a kis vékony testemen mint másnak egy év :DDD
2013. nov. 8. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Mint másnak egy év? Akkor te sem vagy elszállva magadtól. Egyébként az első tömegelős hónapban még jöhet ennyi mert ebből valsmivel kevesebb mint 1 kg a szinizom a többi az hogy feltöltődött a glikogénod rendesen meg a hasadban is több kaja van. De ha te meg a tobbi honapban is zsirmentes 2,5 kg-ot tudsz nőni akkor jövőre indulhatsz a superbody-n.
2013. nov. 8. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
( nem fogsz)
2013. nov. 8. 16:51
 5/6 djsonik ***** válasza:
És ha te mindenféleképpen ragaszkodsz ahhoz hogy te 2,5kg szín izmot szedtél fel magadnak, akkor mi értelme/célja a kérdésnek, kérem?
2013. nov. 8. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Már írta, hogy felfogta már hogy a többi csak zsír, csak annak is örül.

Akkor viszont nem nagy kunszt ez a két és fél kiló, zsírban sokkal többet is lehet hízni egy hónap alatt.

2013. nov. 9. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!