Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bedurranás mindig muszáj?

Bedurranás mindig muszáj?

Figyelt kérdés

Sziasztok ma mell és bicepsz nap volt és a mellem nem durrant úgy be de a karom az igen.

Ez gond?

2013. nov. 8. 18:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sehol semmi...a bicepszem most is be durrant a mellem semmi.
2013. nov. 14. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy nagyon kevés a mellizmod? ?
2013. nov. 14. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nehezen megy, próbáld ki a magas ismétlés számos edzést. Feküdj rá a fekpadra, első sorozatban 50, másodikban 40, majd 30, 20 ismétlés.

Utána csinálsz még egy nyomó gyakorlatot (ferde padon, tolódszkodás szélesen, szűk nyomás) végén 20-30-as ismétlésekkel tárogatás.

Az a lényeg, hogy érezd ahogy dolgozik, összehúzódik a melled. Ha nem érzed, akkor nem jól csinálod.

Egy kezessel nyomásnál, nem túl nagy súllyal, magas ismétléssel, lassan szabályosan gyorsan megérzed a melled.

Ha abszolút nem érzed, fáraszd elő --> kezdj tárogatással, utána a nyomások.

Ha ekkor sem érzed, akkor vagy totálisan rosszul csinálod, vagy annyira kicsi a mellizmod tömege, hogy a munka 70-80%-át így is úgy is a tricepsz/váll végzi el.

2013. nov. 14. 21:06
 14/18 anonim ***** válasza:
De ha tényleg semmi sem működik, akkor hagyd el a fekvenyomást, mert hosszútávon nem biztos, hogy jót tesz a válladnak.
2013. nov. 14. 22:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Így van, azt nem írtam, nem feltétlen egyenes padon rúddal fekvenyomás legyen a nyomó gyakorlat, el is lehet hagyni teljes mértékben, anélkül is lehet mellezni keményen.
2013. nov. 14. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg a fekvenyomás olyan mint lábazásnál a guggolás, anélkül nem lesz tömege az izomnak!! valami végrehajtási baj lesz ott szerintem. .
2013. nov. 15. 05:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de brutális izomláz van benne...
2013. nov. 15. 09:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit rinyálsz? ...
2013. nov. 15. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!