Bedurranás mindig muszáj?
Sziasztok ma mell és bicepsz nap volt és a mellem nem durrant úgy be de a karom az igen.
Ez gond?
Igen gond!
Az én tapasztalatom az, hogy sokkan jobban fejlödök ha mindig durrantok..
Próbáld ki, hogy leedzed a vállat a mell elött.. hidd el durranni fog a melled mint az állat, mert a váll nem sokat fog segíteni a fekvenyomásban..
Én tapasztalatom meg az, hogy nem feltétlen, nem mindig a bedurranás elérése vezet eredményhez.
Ha úgy érzed nem edzetted meg valamelyik izmot rendesen, nem dől össze a világ, vagy majd jövőhéten sikerül, vagy megedzed még egyszer a héten.
Most ez nem teljesen világos.
Van különbség, hogy azért nem durrant be a melled, mert olyan a struktúrád, hogy a hagyományos gyakorlatok nem a célizmot érik, vagy olyan edzéstechnikát alkalmaztál, amellyel nem feltétlenül jár bedurranás pl Heavy duty.
Szia igen ma tricepsz hát volt és durván bedurrantam.
Mellre:Fekvenyomás,mellről nyomás,Tárogatás kábellel egyenes padon,Áthúzás gépen
Mellről nyomás nem kifejezetten mell gyakorlat, azt rakd át vállhoz, és csinálj helyette valamilyen 1 kezes súlyzós nyomást, vagy pl. tolódszkodást szélesen.
Fekvenyomást meg egyik héten egyenes, másik héten ferde padon csináld.
Rendben akkor azt nem ajánljátok,de az akkor mehet vállra? :)
Következő héten jelentkezem,hogy bedurrantam vagy se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!