Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Két gyakorlat összevonása?...

Két gyakorlat összevonása? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám van, hogy kb. két éve csináltam egy edzésprogramot, amelynek az utolsó két gyakorlatát egy kétkezes súlyzóval kellett végezni. Emlékszek valamilyen funkcionális, és egyéb edzésekkel foglalkozó blogon volt, de már nem találom.

A lényege az volt, hogy volt két gyakorlat, és mindkettő gyakorlat több gyakorlatot foglalt össze, kvázi összevont két gyakorlatot.

Az egyikre még úgy, ahogy emlékszem, az felhúzassál kezdődött,és utána felrántottam a súlyt a vállamig (mint a súlyemelők), csak inkább az állig húzáshoz volt hasonló majd azt hiszem, hogy le kellet guggolni, de az már lehet, hogy a másik gyakorlat volt.

Hülyén hangzik ez a gyakorlat összevonás, de akkor ez a két összetett gyakorlat az edzés végén nálam nagyon sokat használt.

A kérdésem az, hogy ennek mi a neve, és, hogy hol lehet találni ilyen gyakorlatokat?

A kettlebellel és saját testel végzett edzéseimet akarom vele, egy kisit megspékelni.

Előre is köszönöm.

2013. nov. 7. 05:01
 1/3 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Csak ideteszek két oldalt, amik nekem a legjobban bejöttek.

[link]

[link]

2013. nov. 7. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem az első a felvétel-nyomás.

1.40től

http://www.youtube.com/watch?v=vPMgTukvCeE

a másik meg a szakítás.

http://www.youtube.com/watch?v=fYOtB0IAiAo

crossfitben csinálnak ilyeneket,meg a súlyemelők.

2013. nov. 7. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Kétkezes kettlebell? Úgy érted, hogy kicsit nagyobb súlyú? Szerintem egy felrántás + guggolás + váltó swing + másik oldal felrántás + guggolás + váltó swing elég jó gyakorlat. Ezt lehet aztán kombinálni úgy, hogy szakítás + felrántás + guggolás + váltó swing. Ez azért is jó, mert az első és hátsó mozgáslánc is dolgozik. Ha nem megy a szakítás (snatch), akkor lehet katonai nyomás is helyette. Ez lehet rögtön guggolás után, lendületből is - persze úgy könnyebb. Vagy csak felrántás + guggolás + swing + váltó swing.
2013. nov. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!