Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális, hogy a tejsavó...

Normális, hogy a tejsavó fehérje izolátum másnapra "megromlik"?

Figyelt kérdés

Üdv.


Gondoltam nem tökölök itt naponta a mixeléssel és bekeverem 2-3 napra előre. Ám másnap már más szaga volt, mint frissen keverve. Mondhatnám kicsit büdösnek is. Nem tettem hűtőbe, mert sima vízzel csináltam. Ez normális?



2013. nov. 6. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, még szép hogy az :D


Majdnem olyan, mintha tejpor tejet csináltál volna és azt nem raktad volna hűtőbe.


Tápanyag+víz+szobahőmérséklet, szóval adott a baktériumoknak a szaporodás. Ezt máskor ne így csináld.

2013. nov. 6. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
TEJsavó. Szerinted a tej nem romlik?
2013. nov. 6. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 tap bela ***** válasza:
Nagyszerű találmány a smart shaker, külön rekeszekben magát a fehérje port magaddal viheted, és víz bárhol van azonnal keverheted. 2-3 napra, előre összekeverni fehérjeport folyadékkal, értelmetlen.
2013. nov. 6. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én max. fél nappal előtte szoktam bekeverni, este, hogy reggel meló/suli előtt csak felkelek, aztán indulok is. Viszont hűtőbe tartom estére.
2013. nov. 6. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!