Normális, hogy a tejsavó fehérje izolátum másnapra "megromlik"?
Figyelt kérdés
Üdv.
Gondoltam nem tökölök itt naponta a mixeléssel és bekeverem 2-3 napra előre. Ám másnap már más szaga volt, mint frissen keverve. Mondhatnám kicsit büdösnek is. Nem tettem hűtőbe, mert sima vízzel csináltam. Ez normális?
2013. nov. 6. 13:26
1/4 anonim válasza:
Hát, még szép hogy az :D
Majdnem olyan, mintha tejpor tejet csináltál volna és azt nem raktad volna hűtőbe.
Tápanyag+víz+szobahőmérséklet, szóval adott a baktériumoknak a szaporodás. Ezt máskor ne így csináld.
2/4 anonim válasza:
TEJsavó. Szerinted a tej nem romlik?
3/4 tap bela válasza:
Nagyszerű találmány a smart shaker, külön rekeszekben magát a fehérje port magaddal viheted, és víz bárhol van azonnal keverheted. 2-3 napra, előre összekeverni fehérjeport folyadékkal, értelmetlen.
4/4 anonim válasza:
Én max. fél nappal előtte szoktam bekeverni, este, hogy reggel meló/suli előtt csak felkelek, aztán indulok is. Viszont hűtőbe tartom estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!