Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bor repedes ellen?

Bor repedes ellen?

Figyelt kérdés
Ma gyurtam tricepszet es bicepszet,es mikor megfeszitettem a bal karomat ugy ereztem mintha nm ferne mar az izom a boromben.2 het alatt felvettem 2 kg-ot is a kreatintol.Felek hogy borrepedes lesz a vege,mit ajanlotok a rugalmas borert?

2013. nov. 5. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha lassan fejlődsz ami egyenlő a lassú növekedéssel is akkor egy ideig meggátolhatod hogy szét repedjen a bőröd de hogyha gyorsan fejlődsz és nősz mindenképpen szét fog repedni a bőröd valamilyen szinten! De akkor se kell aggódnod mert bekened krémmel és vagy halványul sőt még el is tűnhet teljesen!

2013. nov. 5. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Most eppen kreatin kura alatt vagyok,2 hete nyomom,azota sikerult 2kg-ot gyarapodnom testsulyban.Ha 2 het mulva meg 2kg jon fel akkor lehet hogy borrepedes lesz a vege.de en halottam hogy a zink-tol rugalmas lesz a bor.
2013. nov. 5. 20:34
 3/7 Valter6672 ***** válasza:
Nekem a hátam van teljesen szétrepedve a derekam környékén, mert 2 év alatt sokat nőttem(magasságba) alulról már kezdenek elhalványulni, de ezek sosem fognak eltűnni sajna, csak halványodni. Egyébként sok mindent nem tehetsz, én kakaóvajas testápolóval kenem magam.
2013. nov. 5. 20:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Az egyik baratomnak is vannak bor repedesek a hatain,de neki az uszastol keletkeztek,meg kel mondjam neki hogy azok nm fognak neki eltunni soha,max halvanyulni.
2013. nov. 5. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
2 hét alatt nem lehet mind a 2kg izom, zsír is jött rengeteg. Nomeg napi 2-3 kg-ot változik a testsúlyod, nem mindegy hogy és mikor méred. A kreatin pedig nem csodaszer, max. 5%-al fejlődsz jobban tőle
2013. nov. 5. 20:57
 6/7 A kérdező kommentje:
mindig delutan 3-kor mertem magam,aznap nm ittam vizet es nm ettem semmit,es mindig wc-ztem,kiuritettem magam teljesen.
2013. nov. 5. 21:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Mezomorf vagyok,nagyon jol reagal a szervezetem a kreatinra,nm panaszkodom.2 hete 70kg-al 4 ismetles ment fekvenyomasnal,es a tegnap mar 10 ismetlest nyomtam 70kg-al.amugy meg a mult heten toltottem a 17 evet.
2013. nov. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!