Melyik a legjobb energiaszint növelő? Tapasztalatok?
Az én tapasztalataim:
Scitec Attack: Egész jó, de hamar hozzászoksz és már hatástalan. Ízre ihatatlan számomra
Scitec Hot Blood: Kimagaslóan jó, mind durranás, mind edzéskedv terén. Elég jól felpörget. a 2.0 már nem annyira
Scitec Big Bang: Nem pörget, de szép csendesen bedurransz, és kitolja a fáradtság érzetet. Már power3d van helyette asszem.
Biotech Nitrox Therapy: A régi hot blood óta az általam kipróbáltak között messze a legjobb. Gyorsan hat, bizserget, kedvet, erőt ad. mindegyik nagyon fincsi
Scitec War Machine: Adagonként indokolatlanul sok koffein, lassan szívódik fel, először beálmosít, de utána adja rendesen. a 300mg koffein miatt ne használd esti edzéshez.
Universal Shock Therapy: Gyorsan szívódik, hamar adja az erőt, igazából semmi extra pörgés, átlagos.
Brutal Nova: Na ettől semmit sem éreztem
Ezek azok amiket próbáltam az évek alatt. A régi hot bloodot visszasírom, most war machine megy (ajándék volt), utána pedig majd jó darabig csak a Nitrox Therapy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!