Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelésnél vagyok és volt...

Tömegelésnél vagyok és volt ma egy 25 perces aerob edzésem, és lehet hogy utánna túl sok fehérjét ettem?

Figyelt kérdés
83-84 kg vagyok, szálkásan kb 75 kg lennék, és aerob edzés után 100 gram barna rizst ami kb 80g ch, és kb 70 gramm fehérjét ettem, szerintem kicsit sok lett nem?

2013. nov. 4. 20:05
 1/4 A kérdező kommentje:
a fehérjét csirkehúsból vittem be+ 7-8 grammot proteinből(fehérjepor) mert nem volt több... elfogyott
2013. nov. 4. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:
vagy ilyenkor amúgy is több kaja kell amikor van aerob?
2013. nov. 4. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:
?
2013. nov. 4. 20:52
 4/4 anonim válasza:
Tömegezésnél felesleges az aerob edzés, hisz eleve a célod a tömeget növelni. Ráérsz majd diétánál aerobozni. Egyébként kajával nincs gond, hisz a "legfontosabb étkezés az edzés utáni" bár a 70 gramm fehérje tényleg sok 1 étkezésre. elég 30-40 gramm. Napi 160-180 gramm fehérjét beviszel 5-6 étkezéssel szép eredményt érhetsz el.
2013. nov. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!