Mit szóltok ehhez az étrendhez?
Figyelt kérdés
Most csináltam röpke 2 óra hossza alatt :D Tavaly novemberben kezdtem a testépítést,volt egy kis kihagyásom,de most újból belevágok. Eddig nem nagyon foglalkoztam étrenddel de most rászántam magam :P 185/72kg vagyok. Tömegelésre megfelel? Ha valami hiba van benne szóljatok :) Vagy ha olcsóbban ki lehet hozni esetleg a fehérjét. Köszi előre is. Ja, ektomorf alkat vagyok,ezért ment ennyi ch..
2013. nov. 4. 18:53
1/4 anonim válasza:
hát figyelj, 4000 kalória nagyon sok. nem ismerlek téged nem tudom milyen gyors az anyagcseréd. de én először kipróbálnék 3000-et ha azzal nem nő a tömeg akkor hozzáadnék 100-at amig majd megint 100-at amig el nem kezd nőni. probálj meg minél lassabban tömeget növelni kb olyan havi 1 kg gyorsaságban. most mondhatod hogy havi 1 kg nagyonkevés neked, de ha meglátnál egybe 12 kg csirkemellet akkor elégedett lennél vele ha 1 év mulva ennyivel több izom lenne rajtad.
2/4 anonim válasza:
Ez sok.
145g fehérje elég lenne. Zsírból is mehet kevesebb... Zab már ne menjen este, a tejet is megiszod a kismacskák elől. Utolsó kajának sovány túró menjen, vagy ha ez bajos(ami gondolom nem az ha scitec whey protit kortyolsz), akkor hús menjen zöldséggel.
Amilyen fehérjét iszol, annál már csak olcsóbb kategória létezik :D egyenlőre ez szúrt szemet.
3/4 anonim válasza:
igazából fehérjéből és zsirból csak minimum van. maximum nem igazán max ugy hogy akkor nem maradna hely a ch-nak. de szerintem 500 g elég kell legyen.
4/4 anonim válasza:
Hát én ennyi kaja mellet nem tudnék edzeni :D püffedt lennék,rosszul lennék edzés közben az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!