Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet? (fehérje, testépítés)

Figyelt kérdés
Elkezdtem kondizni, és szeretnék fehérjét szedni, de a szüleim nem engedik. Mondják a sok hülyeséget, hogy tönkreteszi a májat a vesét, nem fog felállni a farkam stb. Igen, nevetséges, de ilyen véleménnyel vannak a fehérjéről. Valami tipp, hogyan győzzem meg őket az ártalmatlanságáról? 17/F A válaszokat előre is köszönöm.

2013. nov. 2. 23:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Sok húst sem lehet büntetlenül zabálni hosszú időn keresztül. Ugyanis a purin tartalmuk miatt megnő a húgysavszint, és a túl magas húgysavszint köszvényt okoz, ami meg tönkreteszi az ízületeket. Tehát mindent lehet csak mértékkel.
2013. nov. 3. 12:48
 22/28 anonim ***** válasza:
Tápi, azt hittem, már megértetted, miért használjuk a poralakú fehérjét. De ha mégsem, elmondom megint: egyszerű, gyors, könnyen elfogyasztható módja a fehérjének (pl. nehezen hízóknál előny, akik fizikailag nem tudnak eleget enni), új gasztronómiai élmény, plusz olcsóbb is már némelyik, mint a húsok általában, de a marhánál biztos. Ráadásul sok szülő a vegyél helyette húsra is azt mondja, hogy nem.
2013. nov. 3. 12:56
 23/28 anonim ***** válasza:
Ok.
2013. nov. 3. 13:05
 24/28 anonim ***** válasza:

A purin mítosz kamu. Valami önjelölt orvos istenség találta ki, és nyilván valami beteges módon megpróbálták bizonyítani is. Ettől még ez nem valóság. Vagy az összes testépítő köszvényes lenne. De nem az. Csak a cukor-lisztevő emberre jellemző a köszvény, ha jól tévedek.

Táp.

2013. nov. 3. 13:06
 25/28 anonim ***** válasza:

Miért derülne ki kérdező?

Nem othon tartod és kész!

2013. nov. 3. 13:17
 26/28 anonim ***** válasza:

Beleteszed egy neszkvik kakaós zacskóba :D

vagy lisztnek álcázod (ha kérdezik miért ilyen fura, akkor azt mondod hogy mert bio teljes őrlésű tönkölybúza :D ) és ha anyád sütit süt, akkor rögtön lesz proteines sütid :D Proteines almáspite.

Proteines kenyér. PIZZA!

2013. nov. 3. 13:22
 27/28 anonim ***** válasza:
A kakaós dobozba öntött csokis tejsavó nem hülyeség. Vegyél egy doboz Nesquiket (aminek 80%-a egyszerű cukor, de ebbe nem megyek bele), öntsd ki, bele a fehérjét. Ha véletlen megkóstolná valaki rajtad kívül, szerintem még ízleni is fog neki, mert egy agyon cukrozott fo_s Nesquik közelébe nem ér ízben egy jó tejsavónak. :)
2013. nov. 4. 17:40
 28/28 Sowilo ***** válasza:

Aztán kidobná a muter a kakaós dobozt, mert észrevenné, hogy a kakaóhoz képes igen nehezen oldódik ez a cucc, és feltételezné, hogy megromlott.:D

Én régen egy zacskóba öntöttem a fehérjeport, és a szobámban lévő könyvespolcon egy sor könyv mögé raktam. Egy ismerősöm ipari mennyiségű füvet tartott így, tőle vettem az ötletet. Egyébként ha 18 leszel, már nem szólhat bele senki. Ha nem tudod őket meggyőzni, egy évet igazán várhatnál, és akkor titkolózni sem kell majd. Tápkieg nélkül is lehet fejlődni, enni kell, ennyi.

2013. nov. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!