Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet? (fehérje, testépítés)

Figyelt kérdés
Elkezdtem kondizni, és szeretnék fehérjét szedni, de a szüleim nem engedik. Mondják a sok hülyeséget, hogy tönkreteszi a májat a vesét, nem fog felállni a farkam stb. Igen, nevetséges, de ilyen véleménnyel vannak a fehérjéről. Valami tipp, hogyan győzzem meg őket az ártalmatlanságáról? 17/F A válaszokat előre is köszönöm.

2013. nov. 2. 23:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
A fenti cikkek szerintem segíteni fognak. Az érdekes hogy a szülők attól félnek, amitől nem kéne. A szülők nagyobbik része engedi a cigit, mint a tápkieget elsőre, ez ami durva.
2013. nov. 3. 09:06
 12/28 anonim ***** válasza:
naja meg Mekibe menni mert finom a sajtburger és a többi szarszemét na az nem káros UGYE???
2013. nov. 3. 09:54
 13/28 anonim ***** válasza:

Szia !

mivel szüleidről van szó, és nem az egyik haverodról ezért hülyeségnek tartok drugs bunny videókat belinkelni :)

(mert az inkább még talán rá tesz egy lapáttal)

inkább mutasd meg nekik ezt az oktató filmet

hogy hogyan készül a tejfehérje koncentrátum.

[link]

2013. nov. 3. 10:17
 14/28 anonim ***** válasza:

Bármiféle lexikális tényállás előtt az ismeretszerzés módszerének kell megfelelőnek lennie. Avagy olvasás, megértés, gondolkodás, érvelés, racionalitás ésatöbbi. Tehát nem ignoránsan állunk a világhoz, hogy amit valamikor hallani véltünk az úgy van, és punktum. Ha a hozzáállás jó, akkor megnyílik a világ előttetek, és pl. nem fogtok félni a fehérjeportól.

[link]

Ez a videó jó, még nem is láttam (:

2013. nov. 3. 10:39
 15/28 anonim ***** válasza:
7%
Sz.ard le és egyél húst. ENNYI. Kiba.szott nehéz ötlet, mi?
2013. nov. 3. 10:40
 16/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha a szülők valamit a fejükbe vesznek, az ellenkezőjéről meggyőzni őket, szinte lehetetlen.
2013. nov. 3. 11:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Szedd ugy hogy ne tudjanak rolla.
2013. nov. 3. 12:22
 18/28 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik... úgyis kiderül, és én jövök ki rosszul.
2013. nov. 3. 12:24
 19/28 anonim ***** válasza:

Komoly a hitetek, hogy attól lesz jobb, hogy feldolgozva fogyasztjátok a proteint, üdcsinek (turmixnak)?

Ha elfogadnánk, hogy ez csak minimális előnyt jelent fejlődés szempontjából, akkor a kérdés eleve fölöslegessé válik. Hogy értem:

"Anya, vegyé' nekem 5 kiló tejsavó izolátumot"

"Nem, mert.."

"Akkor anya, vegyél nekem 10 kiló marhahúst"

"Ok."

Hmm?

Tápi.

2013. nov. 3. 12:33
 20/28 anonim ***** válasza:
te most itt keresed a kifogásokat? elmondtunk csomó dolgot hogyan győzd meg. ne is szedjél hülye vagy hozzá
2013. nov. 3. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!