Mike Mentzer egy csaló?
Figyelt kérdés
Itt van Mike Mentzer edzési rutinja (gyakorlatok amiket használt). Látható hogy izomcsoportonként alig végzett pár gyakorlatot (mellizomra pl csak 3-at végzett. Ilyen kevés gyakorlattal hogy tudott elérni olyan kidolgozott formát ? (tudom hogy koxolt)
2013. nov. 2. 11:33
11/14 anonim válasza:
Én nem hiszek a heavy duty rendszerben, neki ezek szerint bevált, lehet másvalakinek is jó lenne. Próbáld ki!
egyébként még mindig jobb aluledzeni magunkat mint túledzeni!
12/14 anonim válasza:
Miért lenne csaló ha nem mondja el az edzéstervét vagy mást ír le? Nem tartozik neked és másnak sem semmivel. Ha egy milliárdos pl. nem mondja meg, hogy lett sikeres az az ő dolga, attól még nem jelenti azt, hogy csaló.
13/14 anonim válasza:
lehet,hogy épp akkor ezt az edzéstrevet használta,de nem volt jó és 2hét mulva váltott,az pedig már nem volt aktuális a magazinba.
vagy az egy kismillió éves cucc volt,de a magazin idején már mást tolt.
14/14 anonim válasza:
Mert maxot nyomott es altalaban 4-2-4(masodperc) ritmusban majd 10 mp szünet es újra.A harmadik sorozatnál a suly 75% val 15 masodperc pihenővel 4-6 ot..És vege is a mellezesnek...en probaltam iszonyú nehezek ezek a technikak keveseknek valóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!