Mike Mentzer egy csaló?
Itt van Mike Mentzer edzési rutinja (gyakorlatok amiket használt). Látható hogy izomcsoportonként alig végzett pár gyakorlatot (mellizomra pl csak 3-at végzett. Ilyen kevés gyakorlattal hogy tudott elérni olyan kidolgozott formát ? (tudom hogy koxolt)
azt hogy csaló hogy érted,milyen értelemben csalt volna?
ez a pali will harris aki csak verseny időszakban edz vállra és karra mert annyira gyorsan fejlődnek.
figyelj az hogy találtál egy edzést amit ő csinált egy darabig az semmi.
én nem edzettem annyi évig mint mike de volt vagy 10-12 különböző edzéstervem plusz apróbb változtatások az idő folyamán.
a nagy testépítőknek szoktak ilyen edzésterveket le írni de igazából lehet hogy csak 1 hónapig csinálta így valamint általában le is írják hogy kezdőknek sőt igazból haladóknak sem valami jó.
a profik teljesen mások mint mi.
keress rá dorian yatesre.
el vagy tévedve, apafej.
1. ez egy magazinban jelent meg, ott összevissza írnak baromságokat.
2. Mentzer híres szakító VOLT, kismillió cikket találhatsz az edzésmódszeréről, amit Heavy Duty-nak neveznek.
3. A Mentzer féle HD elveket vette alapul pl Dorian Yates is... Ő is biztos csaló...
az újságban közölt fényképeken kívül nem sok köze van a sportolónak a megírt cikkekhez.
lehet,hogy manapság már van,de régen nem volt,főleg weideréknél.
Szerinted mégis hány gyakorlat kéne mellre?
A három az pont optimális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!