Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mike Mentzer egy csaló?

Mike Mentzer egy csaló?

Figyelt kérdés

[link]

Itt van Mike Mentzer edzési rutinja (gyakorlatok amiket használt). Látható hogy izomcsoportonként alig végzett pár gyakorlatot (mellizomra pl csak 3-at végzett. Ilyen kevés gyakorlattal hogy tudott elérni olyan kidolgozott formát ? (tudom hogy koxolt)

2013. nov. 2. 11:33
1 2
 1/14 dirtboy ***** válasza:

azt hogy csaló hogy érted,milyen értelemben csalt volna?

ez a pali will harris aki csak verseny időszakban edz vállra és karra mert annyira gyorsan fejlődnek.

[link]

2013. nov. 2. 11:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem a csalót hogy ez a Mike Mentzer egy elég jó felépítésű fickó volt. És amit linkeltem azok a gyakorlatok vannak amiket használt. Mellizomra csupán 3 gyakorlatot használt. Vállizomra csak 2 gyakorlatot oldalemelést és oldalemelés döntött törzzsel. Pedig a vállnak 3 része van. Lehetséges hogy ezekkel a gyakorlatokkal ilyen formát el tudott érni ?
2013. nov. 2. 11:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy a kezdetektől fogva csak ennyit edzett. De a megtartáshoz, kis fejlődéshez ez is elég. 1 gyakorlattal is ki lehet nyírni egy kisebb izmot.
2013. nov. 2. 12:06
 4/14 dirtboy ***** válasza:

figyelj az hogy találtál egy edzést amit ő csinált egy darabig az semmi.

én nem edzettem annyi évig mint mike de volt vagy 10-12 különböző edzéstervem plusz apróbb változtatások az idő folyamán.

a nagy testépítőknek szoktak ilyen edzésterveket le írni de igazából lehet hogy csak 1 hónapig csinálta így valamint általában le is írják hogy kezdőknek sőt igazból haladóknak sem valami jó.

a profik teljesen mások mint mi.

keress rá dorian yatesre.

2013. nov. 2. 12:07
 5/14 Dogmatix91 ***** válasza:
Egyébként 3 gyakorlattal is tökéletesen le lehet gyilkolni a mellizmot. Persze mindenki 2 órát mellezik, hogy jó nagy csöcsei nőjenek, ami totálisan felesleges. 1,5 óráig nyomnak fekve az emberek. Az én melledzésem kb. 35-40perc és 4 gyakorlatot csinálok. Pedig nagyon nehezen fejlődik a mellem mert hosszú karjaim vannak, de ennyi is bőven elég, hogy lezúzzam.
2013. nov. 2. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:
A vállnak 3 feje van, az igaz, de az első fej kap fekvenyomásnál is pl, ezért van aki nem edz rá.
2013. nov. 2. 13:30
 7/14 anonim ***** válasza:

el vagy tévedve, apafej.

1. ez egy magazinban jelent meg, ott összevissza írnak baromságokat.

2. Mentzer híres szakító VOLT, kismillió cikket találhatsz az edzésmódszeréről, amit Heavy Duty-nak neveznek.

3. A Mentzer féle HD elveket vette alapul pl Dorian Yates is... Ő is biztos csaló...

2013. nov. 2. 19:09
 8/14 anonim ***** válasza:

az újságban közölt fényképeken kívül nem sok köze van a sportolónak a megírt cikkekhez.

lehet,hogy manapság már van,de régen nem volt,főleg weideréknél.

2013. nov. 2. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerinted mégis hány gyakorlat kéne mellre?

A három az pont optimális!

2014. jan. 11. 15:46
 10/14 A kérdező kommentje:
De ezt a 3 gyakorlatot csak 1-1 sorozattal végezte. Vagyis 3 sorozatot összesen. Ez is elég az izomnövekedéshez ?
2014. jan. 11. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!