Gyorsan hízó vagyok, akkor nekem tömegnövelésnél elég a 4xttkgos szénhidrátbevitel, nem leszek mínusz kalóriába?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 22:41
1/9 anonim válasza:
Azt majd te látod, nem lehet így előre megmondani. Ha érzed, hogy kevés és nem fejlődsz, akkor úgyis fentebb veszed, nem?
2/9 A kérdező kommentje:
szerintem elég, haverok is észrevették már :) és nem edzek régóta
2013. nov. 1. 22:49
3/9 A kérdező kommentje:
bár zöldségből nem tudok eleget enni.. arra nincs valami táplálék kiegészítő? :)
2013. nov. 1. 22:57
4/9 anonim válasza:
Myprotein total nutri greens + a rizst barnarizsre/ (más magas rosttartalmu ch forrásra)cseréled
5/9 anonim válasza:
Rosttabletta, vitamint amúgy is külön visszük be, ha erre gondolsz.
6/9 A kérdező kommentje:
amúgy baj ha nem eszünk zöldséget? és nem pótolom táplálék kiegészítővel?
2013. nov. 2. 00:08
7/9 anonim válasza:
Fontos a zöldség is, nem kéne mellőzni.
8/9 A kérdező kommentje:
de ebből a myproteinesből is lehet pótolni ha máshogy nem tudom?
2013. nov. 2. 00:30
9/9 anonim válasza:
Persze, természetesen jobb, mintha egyáltalán nem ennél, de azért fogyassz minél több zöldséget lehetőséged szerint. Ha, nem is tudom ,netalán Szibériában élsz, akkor megértelek de azért bevághatsz néha egy-egy zsák paprikát vagy fagyasztott zöldséget a bevásárlókosárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!