MHN 100% Whey Pro és Myprotein Impact Whey-t össze keverhetem?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 17:38
2/9 A kérdező kommentje:
de nem lesz belőle baj, igaz? :D
2013. okt. 31. 17:50
3/9 anonim válasza:
Kb. annyira mintha a csirke és pulykahúst együtt eszed :) Simán összekeverheted
5/9 tap bela válasza:
Szerinted milyen probléma lehet abból, ha két alapjában véve azonos alapnyagú fehérjét összekeversz?!?! FElrobban az elegy? Savas kémhatás történik, és .....?!?!
6/9 A kérdező kommentje:
mittudom én.
am azért keverném össze h legyen 1 kis íze :D
tudom h az 5 és 3 kiló arány nem a legjobb íz elkeverés érdekében de 1 próbát megér xd :D
2013. okt. 31. 23:02
7/9 tap bela válasza:
Nyugodtan össze lehet keverni. Annyi lesz a végeredmény, hogy kapsz egy whey koncentrátumot ami WPC80-ból készül (ez lényeges mert mind a két protien alapja ez a minőségi alapanyag, és ez sajnos nagyon sok proteinről már nem mondható el). A fehérje %-os érteké némiképp csökken azzal a minimális ízvilággal ami az MHN-ben van. Plusz kapsz még emésztőenzimeket.
Jó szórakozást. ;-)
8/9 anonim válasza:
Igen,sőt olyannyira, hogy még a csirke és pulykahúsos példa sem írja le mennyire, sokkal inkább a két csirke vagy a két pulyka összekeverése, annyira azonos anyagokról (tejsavófehérje) beszélünk.
9/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi D:
2013. nov. 1. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!