Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Guggolástól fáj a derekam?

Guggolástól fáj a derekam?

Figyelt kérdés
kezdő naturál testépítő vagyok, a láb edzése a kedvencem. de a guggolástól már megfájdult a derekam (kicsit görnyedt a hátam) de amúgy kihúzom magam mindíg. Guggolás hejett mit csináljak ?
2013. okt. 31. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Állj be a tükör elé, és guggolj súly nélkül otthon! Ha megvan az egyenes tartás, kezd el súllyal is csinálni! Ami még gond lehet: gyengék az izmaid, meg kéne erősíteni a derekat, alsó hátat!
2013. okt. 31. 17:38
 2/7 A kérdező kommentje:
súly nélkül egyenes a hátam, de mihenst súlyt veszek a tarkómra begörnyedek (nem a derekam hanem a hátam felső része)
2013. okt. 31. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor csináld akkora súllyal, ameddig nem görnyedsz be, akár 25 ismétlést is ha megy, és hétről-hétre jobb lesz.
2013. okt. 31. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt elolvasni kérdező! [link]
2013. okt. 31. 19:07
 5/7 anonim válasza:
Próbáld meg először az egylábas guggolásokat ha a kétlábasból már megy vagy 100-150 erőfeszítés nélkül. Ha az egylábas is megy, akkor jöhet a súlyzóval kétlábas, de csak fokozatosan. A testépítés jó dolog, de csak finoman szabad haladni, mert később ráfázhatsz.
2013. okt. 31. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolso semmi ertelme sincs megtanulni a ketlavas guggolast ha a kerdezo testepiteni szeretne.
2013. okt. 31. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Egylabas*
2013. okt. 31. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!