Ilyen ember hogy lehet orvos? Meg egyáltalán, ti mit tennétek ilyen helyzetben?
pitvari fibrillizáció, kamrai megerőltetés, és enyhe billentyűzavar is előfordulhat intenzív fizikai munkától, de testedzéstől is...bármilyen formától...erre van a fizikai test, alkalmazkodik hozzá ha tud, ha nem akkor van a radikálisabb megoldás, gyógyszerek, vagy teljes életmód váltás.
sok ilyen vizsgálaton voltam...meg erről sokat is tanultam iskolában.
a szívben a bal kamra a legvastagabb, falát tekintve, és ha kezdődő billentyű zavarod van, akkor innen indul ki.
a kardiológusok többsége azért szereti rámondani azt, amit nálad is, mert ha fizikai mozgás nélkül ennek a kamrának a vastagsága megnő, akkor az viszont súlyos szívkárosodás kezdődő jele.
nos emberkénk, valszeg nem sok sportoló szívet vizsgált...vagy tök h lye a szakmájához, még akkor is ha netán a 60 években elvégzett egy ilyen iskolát, csak a korral nem tartja a lépést.
LOL :D Ilyen az, amikor az okos enged, és a hülyék uralkodnak. De hogy orvos ilyet mondjon, hogy felfújt izom, és átalakul zsírrá... én, ha lehet, kérnék tőle bizonyítékokat, mondván egy másik orvos azt mondta erre, hogy marhaság, és hogy ugyanmár, miért higgyek el valamiért, csak mert fehér köpenyes mondja. Aztat bárki felvehesse.
A kedves kiccalád ellen meg javaslok valami sajátsúlyos edzést, ott nem jelez a súlyzóriasztójuk, meg azért szálkásíts/szintentarts, valahogy húzd ki, amíg el nem kerülsz onnan.
Rengeteg ilyen eset van, hogy az orvos nem ért lényegében a szakterületéhez.
Egyik naturál testépítő versenyző baleseti sebész ismerősöm mondta, hogy mikor bent issza meg a fehérjét a kollégák körében elkezdenek pampogni, hogy nem itt kéne kokszolni. XD
Még egy onkológus is mondta neki, (pedig egy rákosokkal foglakozó orvosnak tényleg tudnia kéne, hogy mik a roboráló eszközök).
Nekem egy idős szemész mondta, mikor megállapított -0,5 dioptriát (tehát a legkisebb látási eltérés) hogy hagyjam abba súlyzós edzést, mert a testépítés olyan növekedési hormon kibocsátást okoz, hogy tönkreteszi az ember szemét. :D Megjegyzem jó esetben végzek heti 2x kiegészítő súlyzós edzést küzdősport mellé.
Szegény pro testépítők akik brutális dózisokat nyomnak, már az orrukig sem látnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!