Legális a növekedési hormon?
Figyelt kérdés
Magyar országon nem büntetnek érte ha növekedési hormont szedek?
Ha legális akkor:- hogy kéne kezdenem?
- meddig szedjem?
- vannak mellék hatásai?
2013. jún. 8. 22:07
1/7 anonim válasza:
ha már ilyeneket kérdezel.. minek az neked?
2/7 Flector 67 válasza:
Csak úgy nem szedhetsz. Endokrinológus írhat fel.
3/7 anonim válasza:
vegy vehetsz a teremben ahova edzeni jársz nekem bejött diamondtrophint használtam olyat tett amit addig még semmi más +20kiló nm zsir és a farkad is nő tolle meg a magasságod magabiztosabb leszel minden jobb lesz töle elöte próbáltam sustát decát omnát methadiont azok is hoztak egykis pluszt de a növi verhetetlen persze mellette úgy eddzél hogy hányd össze magad minden edzés után nagyon keményen és heti 5x legalább és egyél sokat!! toljad a proteint és jolesz
4/7 Flector 67 válasza:
Így van. Aztán majd meghalsz, vagy lehet kezelni valamelyik klinikán...
5/7 anonim válasza:
mellékhatások szív /máj belsőszerv nagyobbodás de hát valamit valamiért
6/7 anonim válasza:
Ha nagyobb lesz a farka (külső szerv) akkor a belső szervei is, ez együtt jár. Kíváncsi vagyok a rákos sejtek mennyire szeretik.
7/7 anonim válasza:
# 3/6 Egy nagyon értelmes ember lehet. Ha növekedési hormont szedsz az elég sok mellékhatással jár, vércukorszintedet is növeli. Értelmes ember nem szed hormonokat, kivéve ha beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!