Ilyen test mennyi idő alatt érhető el? (natural body)
Abban látom a bajt, hogy rengetegen mikor neki kezdenek hatalmas terveket ás álmokat szövögetnek, hogy igenis megmutatom és naturálban csak tápkiegekkel odaverek a szteroidokat használó versenyzőknek.
Eltelik egy idő, ez lehet pár év és lassan rájönnek hogy ez így nem fog menni. Ilyenkor a fele végleg abbahagyja, 45%-a nekiáll koxolni, de persze versenyző szintet a büdös életbe nem ér el, 4% elmerozzant lesz de akkor sem fogadja el a tényt, és talán 1% megtanul végre értelmesen gondolkodni, keményen és odafigyelve ezzel a sporttal foglalkozni, és ténylegesen naturál módon küzd tovább, de már reális célokért. Ebbe bőven beletartozik az is hogy 100x jobb formát érhet el mint a nyárra nyomuló cucc-lovagok és a BECSÜLETE is megmarad.
Persze többre értékelem az ilyen álmodozókat, mint azokat akik 0km-től azonnal injekciós tűvel a hátsójukban edzenek nagy pofával nagyon szarul.
Nem értem. Aki nem fog versenyezni minek koxol? Mert tartatlan és lélekben kevés ahhoz hogy megerőltesse magát.
Minden tiszteletem a VERSENYZŐ szintű "cuccosoké" és a földön járó naturáloké! A többit nem tudom sehova sem sorolni! :D
van egy srác a terembe ahová járok..17éves 3éve eddz..full naturál mert mindenféle kupára jár ahol nézik..
remélem nem haragszik meg ha felnyomok egy képet..nagy respect neki..
jelenleg így néz ki: [link]
ez 17 éves?
amúgy inkább beszéld meg vele, h utólagos engedélyével felraktad ide, mert kicsit szigorúan nézik már ezt, ha vkit engedélye nélkül mutogatsz...
most elgondolkodtam vmin...ha a srác tényleg 17 éves.
és naturál...
valószínűleg a jövő mr olimpiáját látjuk itt?
vagy ennyit számít, h most már egy full kezdő is ha van pénze , megveheti a legeslegjobb tápszereket, és azért azok meg a jól összeállított étrend az edzéssel párosítva mindezt produkálná....
de senki ne áltassa magát!
ez a srác nem naturál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!