Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen test mennyi idő alatt...

Ilyen test mennyi idő alatt érhető el? (natural body)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9yYKH9K3xdQ

182cm 78kg vagyok

2013. okt. 27. 10:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Abban látom a bajt, hogy rengetegen mikor neki kezdenek hatalmas terveket ás álmokat szövögetnek, hogy igenis megmutatom és naturálban csak tápkiegekkel odaverek a szteroidokat használó versenyzőknek.

Eltelik egy idő, ez lehet pár év és lassan rájönnek hogy ez így nem fog menni. Ilyenkor a fele végleg abbahagyja, 45%-a nekiáll koxolni, de persze versenyző szintet a büdös életbe nem ér el, 4% elmerozzant lesz de akkor sem fogadja el a tényt, és talán 1% megtanul végre értelmesen gondolkodni, keményen és odafigyelve ezzel a sporttal foglalkozni, és ténylegesen naturál módon küzd tovább, de már reális célokért. Ebbe bőven beletartozik az is hogy 100x jobb formát érhet el mint a nyárra nyomuló cucc-lovagok és a BECSÜLETE is megmarad.

Persze többre értékelem az ilyen álmodozókat, mint azokat akik 0km-től azonnal injekciós tűvel a hátsójukban edzenek nagy pofával nagyon szarul.

Nem értem. Aki nem fog versenyezni minek koxol? Mert tartatlan és lélekben kevés ahhoz hogy megerőltesse magát.

Minden tiszteletem a VERSENYZŐ szintű "cuccosoké" és a földön járó naturáloké! A többit nem tudom sehova sem sorolni! :D

2013. okt. 28. 09:36
 32/37 anonim ***** válasza:

van egy srác a terembe ahová járok..17éves 3éve eddz..full naturál mert mindenféle kupára jár ahol nézik..

remélem nem haragszik meg ha felnyomok egy képet..nagy respect neki..

jelenleg így néz ki: [link]

2013. okt. 28. 19:55
 33/37 anonim ***** válasza:
Full naturál :D
2013. okt. 28. 20:42
 34/37 anonim ***** válasza:
Tuti nem naturál.
2013. okt. 28. 20:52
 35/37 anonim ***** válasza:

ez 17 éves?

amúgy inkább beszéld meg vele, h utólagos engedélyével felraktad ide, mert kicsit szigorúan nézik már ezt, ha vkit engedélye nélkül mutogatsz...

most elgondolkodtam vmin...ha a srác tényleg 17 éves.

és naturál...

valószínűleg a jövő mr olimpiáját látjuk itt?

vagy ennyit számít, h most már egy full kezdő is ha van pénze , megveheti a legeslegjobb tápszereket, és azért azok meg a jól összeállított étrend az edzéssel párosítva mindezt produkálná....

de senki ne áltassa magát!

ez a srác nem naturál...

2013. okt. 28. 21:01
 36/37 anonim ***** válasza:
Natural a gyerek? :-D Tudod ki a natural? Montez, ö tuti az, de ez a gyerek nem. . ráadásul valahol láttam ezt a képet, sztem fb-n, elég jó nevü csapat versenyzöje, tehát NEM NATURAL!!!!!! Ha nem hiszed haverkodj össze vele, ha értelmes ember, nem fogja letagadni...
2013. okt. 29. 07:41
 37/37 anonim válasza:
Ezek miatt a kommentek miatt már neki se állnak sokan és inkabb döglenek tovább a gép vagy a tv elött.. ha ott a remény addig is sportol mozog.. de ha ezeket olvassák neki se állnak
jún. 18. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!