Ilyen test mennyi idő alatt érhető el? (natural body)
2013. okt. 27. 10:10
11/37 anonim válasza:
Dogmatix, iszonytosan el vagy tévedve. Norbi sem naturál, ezek meg főleg nem a videoban. Zyzz is koxolt, rossz példákat írtál. De majd rájössz, ha 20 év edzéssel sem leszel a közelükben sem. De szóltam egy nagyon jó versenyzőnek, majd ír remélem ide is, olvasd majd el, mert ti valami álomvilágban éltek.
12/37 anonim válasza:
ezt a ratyi videót, már többször feltették itt kérdésben...
13/37 anonim válasza:
kedves dogmatix
lehet nem óriások, de ezt az izomérettséget, definiáltságot, erezettséget, lehetetlen elérni naturálan...
soha nem menne.
tudod sok testépítő ismerősöm van...
naturál szó értelmét mindenki máshogy értelmezi, főleg a sport terén.
lehet h ő azt hangoztatja h nem doppingol(és ez alatt az anabolikákat érti), de mellette faktorokat, peptideket nyom magába..és mindenkinek mondja én tiszta vagyok!
no de a realitások talaján maradva...ezek a srácok is tolják...csak nem a lopott biciklit:)
14/37 Dogmatix91 válasza:
Szerintem félre értettük egymást. Én sem mondtam, hogy ezek naturalok, köztudott hogy Zyzz is koxolt. Én viszont úgy tudom hogy Norbi teljesen tiszta, azt is tudom, hogy sok támadás éri, úgy gondolom nem kell mindenkit egyből megvádolni, Norbi is edz már vagy 20 éve. De akkor mondok egy másik magyar példát. Nagy Sándor Csaba, csak ő szerintem nem az a tipikus testépítő alkat, bár arányos, csak elveszik rajta a tömeg.
15/37 anonim válasza:
Nagy Sándor Csaba az lehet, de ő nincs ilyen formában mint a videoban a gyerekek. De én meg 28 éve edzem és meg sem közelítem sem ezeket, sem Illés Norbit. Annyira meg ne legyen már sza r genetikám, hogy fele akkora vagyok.:)
16/37 Dogmatix91 válasza:
Akkor inkább úgy vagyok vele, hogy nem mondom, hogy nem doppingolt Norbi, de azt se, hogy igen. Ezt amúgy is csak ő tudhatja. Inkább vagyok abban a hitben, hogy nem koxolt és megpróbálom megközelíteni a fizikumát, mint, hogy azt mondjam, hogy ő is herezsugorodott és lejjebb adjam a mércét :) Azért tudat alatt még mindig Frank Zane a no1 :D
17/37 anonim válasza:
Nekem is a Frank Zane forma a top, de azt ugye tudod, hogy ő is koxolt? :)
18/37 anonim válasza:
frank zane???
a tökéletes testépítő!
de tele volt, mint reggel a hungária körút:)
azt a formát kéne visszavezetni a testépítésbe, abszolút favorit az ember.
19/37 Dogmatix91 válasza:
hát nyilván koxolt ő is, de ettől függetlenül szerintem a legideálisabb fizikummal ő rendelkezett. És még így 70 felett is edz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!