Tömegelni akarok és most szedtem el egy 100%whey pro (3kg) fehérjét mellete szedtem ch de inkébb formásodtam mint tömegelödtem volna, melyik fehérjét válaszam? Kinek mi a véleménye/tapasztalata?
95 kiló vagyok 2 éve edzek. Jó mert diétáztam és jól le pucoltam magam ezzel a fehérjével úgy mond.
Mielőtt kérdeznétek rendben van a kajázásom 60 kilóval kezdtem a sportot.
ez amit szedtem: [link]
És ez az amit néztem nem tudom melyik lenne jó mert tömegelni szeretnék, mert erről a termékről csak az izt irták vélemény hogy hány kiló jött fel vagy ilyesmi nem találtam..
mindegynek nem mindegy de ha veszünk két tejsavót akkor nincs olyan hogy egyik szálkásít másik tömegel.
az étrenden múlik a dolog nem a kiegészítőn.
tömegnövelőt ne vegyél vagy ha veszel akkor minőségit vegyél magas fehérje tartalommal.
egyébként jobb külön venni fehérjét és gyors ch-t esetleg még kreatint.
így magadnak kevered az arányt valamint kreatint is tudod kúra szerűen szedni.
az étrended tápanyag tartalmát pedig ki kéne számolod hogy tudd miből van kevesebb mert ha fogytál és közben meg nem akartál akkor valami kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!