Vini volt nekem is a vagy vagy kateg., ahogy SSanchez írta Montez nagyobb darab mint ő. Vin kinézetével bőven megelégednék :D de gondolom kinem :) Meg az izomzata is nekem "bejön", hogy nem olyan szálkás.
Na mostantól Vin kinézete a cél :D , mivel kox nélkül is el lehet érni. Kb mekkora lehet a karjának a kerülete?
2013. okt. 25. 20:33
5/10 anonim válasza:
Hát még jó, Monti jóval kidolgozottabb, mint Vin Deasel, vagy a harmadik. A szikla meg alapból qurva nagy, hát ekkora meg ilyen kigyúrt hol lett volna cucc nélkül! :-)
2013. okt. 25. 20:34
6/10 anonim válasza:
Vin-nek kb 41-42-es karja lehet, max 43, de ez is csak tipp. Elérhető simán.
2013. okt. 25. 20:35
7/10 djsonik válasza:
Montez, neked mekkora a karod, meg mennyi a testsúlyod a magasságodhoz?
2013. okt. 25. 20:36
8/10 anonim válasza:
A Montiét is el lehet érni, csak keményebben kell dolgozni, mint egy Vin-féle formához.
2013. okt. 25. 20:36
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok jobb Vinnél, én nem mondom ezt magamra.
173 magas vagyok, jelenleg 78 kg, 43-as kar. Szóval nem vagyok jobb, csak annyit írtam, hogy elérhető naturálban.
2013. okt. 25. 20:38
10/10 anonim válasza:
Rock azt mondta egyik interjúban, hogy ő csak sok fehérjét eszik és én hiszek neki. Jah várjunk még sem. Mivel kb. 8 évig volt pankrátor és mint tudjuk a pankrációban mindenki pofátlanul nyomja a cuccot (igazából a profi sportban mindenki, de ezt hagyjuk) főleg a 80-90 es években. Nah és jelenleg izmosabb, mint amikor a WWF -ben volt... A másik kettő formát meg el lehet érni naturálban az meg, hogy ők hogy érték el azt mi nem tudhatjuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!