Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit a véleményetek erről?

Mit a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy hiresség, szóval országon belüli, de eléggé hirhett, úgymond celeb.

És egy nap találkoztam ezzel a celebbel, és mondhatni szerelem volt első látásra...

Kb. naponta beszélünk, és eléggé keményen vágódik meg minden... de én félk egy ilyen kapcsolatba belemenni... sok a zavaró körülmény...

Szerintetek lehet bízni egy ilyen emberbe?

Képes egy kapcsolatra? Vagy csak le akar fektetni?

Félek tőle!

2013. okt. 17. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak le akar veled feküdni, bár jó lenne tudni, hogy melyik érából való emberről beszélünk.
2013. okt. 17. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Jobb félni mint megijedni , kevés az infó
2013. okt. 17. 21:27
 3/10 A kérdező kommentje:

Én 18 vagyok, ő meg 24.

Ő gazdag, és Én is az átlagnál gazdagabb kategóriába tartozóm, és épp ennek köszöhetően találkoztunk.

Eleinte sok volt köztünk az ellentmondás, aztán rájöttünk, hogy tetszünk egymásnak, és hogy valójában egy hulámhosszon vagyunk.

Tulajdonképpen ez az egész a nyár óta tart, és hamarosan szeretnénk menni a barátokkal egyet nyaralni, nyaron nem lehetett mert fellépései voltak, most meg egy rövid ideig úgymond szabadságon van.

Nos a nyár óta folyamatosan közeledik hozzám, többször vacsoráztunk együtt, sokszor kocsikáztunk, moziba voltunk, elkísértem fellépésre stb., de most lesz az első alkalom, hogy tényleg kettesben maradunk, mert egy szobában leszünk, mert lassan lassan kezdünk már egy párrá alakulni.

Én még szűz vagyok, és ezt ő is tudja, és a nyár óta vár rám, és most is azt mondta, hogy ha nem akarom, akkor ő vár rám, csakhogy én félek megbízni benne értitek? Azt akarom, hogy egy szép emlék maradjon, és ne egy futókaland legyen...

2013. okt. 17. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Milyen celebről van szó?
2013. okt. 17. 21:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem írhatom ki a nevét, de amúgy sem ismernétek szerintem, mert mint írtam, országon belüli hirességről van szó, én meg nem Magyarországi vagyok.:)
2013. okt. 17. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg vele, meglátnád, hogy mire kellesz neki.
2013. okt. 17. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt azért leírhattad volna az elején, hogy nem magyar cölöp...
2013. okt. 17. 23:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Miért?

Mi a különbség a magyar és a külföldi celebek között??

2013. okt. 18. 15:25
 9/10 anonim válasza:

Ő férfi és te nő vagy?

Nem hiszem, hogy le akarna fektetni. Akkor nem fűzne hónapokon át, elmenne egy buliba és lefeküdhetne akárkivel, ha olyan. Úgyhogy, szerintem menj bele! :)

2013. okt. 19. 22:47
 10/10 A kérdező kommentje:

tegnap 22:47

Köszi:)

2013. okt. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!