Mit a véleményetek erről?
Van egy hiresség, szóval országon belüli, de eléggé hirhett, úgymond celeb.
És egy nap találkoztam ezzel a celebbel, és mondhatni szerelem volt első látásra...
Kb. naponta beszélünk, és eléggé keményen vágódik meg minden... de én félk egy ilyen kapcsolatba belemenni... sok a zavaró körülmény...
Szerintetek lehet bízni egy ilyen emberbe?
Képes egy kapcsolatra? Vagy csak le akar fektetni?
Félek tőle!
Én 18 vagyok, ő meg 24.
Ő gazdag, és Én is az átlagnál gazdagabb kategóriába tartozóm, és épp ennek köszöhetően találkoztunk.
Eleinte sok volt köztünk az ellentmondás, aztán rájöttünk, hogy tetszünk egymásnak, és hogy valójában egy hulámhosszon vagyunk.
Tulajdonképpen ez az egész a nyár óta tart, és hamarosan szeretnénk menni a barátokkal egyet nyaralni, nyaron nem lehetett mert fellépései voltak, most meg egy rövid ideig úgymond szabadságon van.
Nos a nyár óta folyamatosan közeledik hozzám, többször vacsoráztunk együtt, sokszor kocsikáztunk, moziba voltunk, elkísértem fellépésre stb., de most lesz az első alkalom, hogy tényleg kettesben maradunk, mert egy szobában leszünk, mert lassan lassan kezdünk már egy párrá alakulni.
Én még szűz vagyok, és ezt ő is tudja, és a nyár óta vár rám, és most is azt mondta, hogy ha nem akarom, akkor ő vár rám, csakhogy én félek megbízni benne értitek? Azt akarom, hogy egy szép emlék maradjon, és ne egy futókaland legyen...
Miért?
Mi a különbség a magyar és a külföldi celebek között??
Ő férfi és te nő vagy?
Nem hiszem, hogy le akarna fektetni. Akkor nem fűzne hónapokon át, elmenne egy buliba és lefeküdhetne akárkivel, ha olyan. Úgyhogy, szerintem menj bele! :)
tegnap 22:47
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!