Melyik edzés előtti formulát ajánljátok a scitec-től?
régen hot bloodot ettem, az elég jó volt. most esetleg valami más ami olcsóbb és jó is? nektek melyik jött be a legjobban?? street workouthoz kellene. köszi sziasztok.
Scitec szar. Magyar gyártmányú termék,ami köztudottan szar ;)
Ha veszel fehérjét,akkor a 100% gold standars whey a legjobb,amit amerikában gyártanak!
Ha jól pörögsz a koffeintől akkor War Machine (nagyon magas 300mg) Viszont kevés arginin így nem durransz jól, igaz street így az nem köll
Ha nyugodtabb de ütős cumó akkor power3d vagy big bang
Ha pedig hányni akarsz az iztől de azért nem rossz a cucc akkor attack :D
Ez csak egyéni tapasztalat egyénenként változó.
Amúgy scitec-ből nekem HB volt az isten. A 2.0 már szar Most biotech nitrox a csúcs
Még mindig a Nitrox Therapy-t javasolnám. Most War Machine amit használok. Szülinapomra kaptam az undorítóan erős edzőtársamtól, mert kell neki a borítója, de a rengeteg koffein már inkább elnyom és kitolja a vizet, ha elfogy megint Nitrox.
szuper oldódás, kegyetlen finom a zöldalmás igazi orgia, remek szuper összetétel, mit ragozzam személy szerint imádom.
f**szfej, miért lenne szar egy magyar termék? De a scitec se magyar, csak itt is gyártjak
Azért kíváncsi lennék,hogy mennyi tapasztalat után ugatsz ;)
Mert itt gyárják csak ;)
Az usa-ban nem is ismerik fas zfej ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!