Melyik a legjobb tricepsz gyakorlat? Koponyatörés?
Figyelt kérdés
#kdsknsfhbsd
2013. okt. 25. 10:08
1/8 anonim válasza:
Kinek mi a legjobb. Én pl szeretem ezt a gyakorlatot, nálam alap. De így nem jelenteném ki, hogy ez a legjobb, mivel nincs legjobb. Sok jó gyakorlat van, amiből edzésenként 3-4-et összerakva tudsz egy megfelelő tricepszedzést összehozni.
2/8 anonim válasza:
Nincs legjobb, többet végzünk, ha lenne hivatalos legeslegjobb, akkor csak azt végeznénk.
Egyéb gyakorlatok: tricep dips, közeli fogásos fekvenyomás, french press, csigás gépen letolás.
3/8 anonim válasza:
Kinek mi? Nekem például a szűknyomás a személyes kedvencem, más nem is csinálja!
4/8 anonim válasza:
Nekem a feltámasztott lábas tolódzkodás dolgoztatja meg legjobban, súllyal végezve
5/8 anonim válasza:
Van legjobb, mégpedig EMG tanulmányok által igazoltan az egyízületes csigás letolások dolgoztatják meg legnagyobb mértékben a tricepszet, sokkal jobban, mint az összetett alapgyakorlatok (ami nem is csoda, tekintve többízületes mozgás, ami a tricepsznek nem kedvez a mozgáspálya rövidülése miatt).
Mivel a tricepsz három fejű izom, 2 felkari és 1 lapockai eredéssel, muszáj fogást változtatni.
EMG tanulmányok szerint a felső fogású és az alsó fogású letolások a legjobb tricepsz gyakorlatok és véleményem szerint is.
6/8 anonim válasza:
Érdekes, én két éve otthon edzem (előtte 26 évig teremben) és most sokkal jobb lett a tricepszem, hogy csak szabad súlyokkal terhelem. Néha végzek gumiszalaggal lehúzást, mintha csigás lenne, de ez ritkán van. És a legerősebb izomcsoportom lett a tricepsz. Úgy értem látványra is, nem csak erőre. Szóval baromság kinevezni egy gyakorlatot lejobbnak!
7/8 anonim válasza:
nekem bejön ez a gyakorlat...de a letolás még az amit szoktam csinálni...ezzel ki is fújt a tricepsz edzése.
8/8 anonim válasza:
Tigris karhajlítás kézen állásban. Ez a tricepsz gyakorlatok koronázatlan királya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!