Az alábbi gyakorlat mennyire jó a tricepsz izomra?
Igen, ez inkább váll, másodsorban tricepsz. Tricepszre inkább szűk tartású fekvőtámasz, hátsó támaszos tolódzkodás, sima tolódzkodás.
+ ugye súlyzós gyakorlatok.
Montez
Tudom hogy ez a kérdés nem ide tartozik, de régóta meg akarom már kérdezni.
A régi erős emberek,testépítők (pl: John Grimek, Eugen Sandow, Charles Atlas)tényleg hetente 3 napot edzettek, és mind a 3 nap az egészt testüket edzették (teljes testes edzéseket végeztek hetente 3x)Igaz ez? Mert a neten olvastam valahol de nem találok semmit az edzésükről (főleg John Grimek érdekel)
Én sem tudom, most is sokan edzenek teljes testes edzéstervvel jó eredményekkel. Kinek mi jön be.
Egyébként hiába végeznéd pont ugyanazt, mint Grimek nem lenne ugyanolyan eredmény, hiszen mindenkinek más a genetikája. És lehet, hogy ha ő is heti 4-5ször edzett volna osztott edzéstervvel, akkor még jobb lehetett volna. Szóval ne higgy ilyen törvényszerűségekben, hogy amit olvasol valahol valakiről, akkor az másnál is csodamódszer lenne. Neked kell megtalálni, hogy számodra mi a jó. És ehhez évek, tapasztalatok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!