Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nagy dózisú hormontabletták...

Ha nagy dózisú hormontablettákat kell szednem, akkor mit csináljak? Lent

Figyelt kérdés

Nőgyógyászati problémáim vannak és olyan hormontablettákat kell szednem, amiktől garantáltan hízásnak fogok indulni. Szorítsam a szénhidrátot és a zsírt nullához közeli értékre, vagy többet eddzek?

Több évnyi munka által végre sikerült lefogynom, majd tömegleni egy gyönyörű, izmos strandfazont magamnak! Nem tudom felfogni, hogy mindez most el fog veszni a hülye tabletták miatt! Attól félek valami hülyeséget fogok csinálni :(

2013. okt. 24. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
ha orvosilag írták elő a gyógyszer fogyasztást, nem tudsz vele mit csinálni...edzéssel, diétával talán visszább foghatod a hízást, de az ösztrögéntől...vagy tudomisén mit kell szedned tuti hízni fogsz...
2013. okt. 24. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:

:(

Nem bírom feldolgozni. Már eldöntöttem, hogy jövőre versenyeznék is, de most lenullázom az egész testem, ugyanolyan hájas kövér disznó leszek mint x évvel ezelőtt. Imádom a mostani alakomat, nagyon sokat dolgoztam érte, már vért izzadtam az edzéseknél, a diétáknál.

És miért? Hogy mától kezdve a kukába dobhassam az egészet?

Ha ismét kövér leszek, azt nem fogom ép ésszel kibírni, hülyét fogok kapni!

2013. okt. 24. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
ezt az orvosoddal tudod megbeszélni, nem hiszem h itt vki érdemben tudna segíteni...sajnos ezeknek a gyógyszereknek ez a mellékhatása.
2013. okt. 24. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is egy újabb orvosi konzultációt javaslok, olyat csaknem csinálnak, hogy nesze, vedd be ezeket, ja elhízol kitérdekel IJ.
2013. okt. 24. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Pedig kb ezen a véleményen van. :(

Sokan a fejemhez vágták, hogy "meg akarsz gyógyulni vagy sem?"

Persze hogy meg, de ennek komolyan csak az az ára hogy debellina legyek?

Ha az orvos megtudná hogy még most is súlyzós edzést végzek (még közepes fizikai megterhelést sem szabadna csinálnom), akkor szerintem teljesen kiborulna, mekkora idióta vagyok :D

2013. okt. 24. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Másik orvos? Több. Több szem többet lát alapon. Lehet az egyikük tud egy jobb opciót. Olvass utána neten hasonló eseteknek, tudj meg mindent a témáról.
2013. okt. 24. 20:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezt az orvost dicsérték a legtöbben, ráadásul maszek is.

Utána néztem, de mindenhol azt írják, hogy nem tesz jót a megterhelő sport.

Könyörgöm, akkor mit csináljak, hullahoppozzak?

Amúgy azóta már egy kicsit megnyugodtam, köszönöm a válaszokat és az eddigi segítséget.

Csak annyira egyedül érzem magam ezzel a problémával, szeretnék valami arany középutat választani, és nagyon nehezemre esne eldobni magamtól a mostani testem/alakom.

2013. okt. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!