Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki hozzáértő segítene nekem?

Valaki hozzáértő segítene nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 14 éves fiú vagyok 50kg és nem valami izmos. Sajnos ez testalkat részben, másrészt nemnagyon tudom mit kéne enni hogy hízzak. Szeretnék izmosodni is, mert meguntam hogy gyenge vagyok, nemtudom magam megvédeni.Felmerült bennem az hogy vennék egy kicsi tömegnövelőt, és akkor híznák(60kg kb. a cél) is meg izmosodnék is(edzenék persze),de ehez kéne egy jó étrend is:) Ez a kritikus pont..szeretnék kérni egy étrendet, és hogy miböl(pl.:dextróz)mennyit kéne ennem hogy izmosodjak. Köszi előre is .

2013. okt. 24. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
body.builder.hu n keress ra az alapismeretekre. hs segitseg kell, irhatsz proivit: d
2013. okt. 24. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
ne tömegnövelőzz 14 évesen mert hormonzavart okozhat.. egyébként meg menj el orvoshoz, aki ezzel foglalkozik és ő megmondja, ad étrendet, meg sportolj mellette valamit és készen van
2013. okt. 24. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen hormonzavart jóember? Ez itt: szénhidrát+fehérje(tömegnövelő). Ha segghülye vagy a témához, nem kell osztani az észt.

Kérdező: Lehet már étrended, ha tényleg komolyan gondolod, de egyelőre fegyencedzést csinálj.

2013. okt. 24. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
14 évesen fejlődik legjobban a test várd meg míg lezajlik 16-17 évesen kezdd csak el a sulyzós edzést, addig mehet a fegyencedzés. :)
2013. okt. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!