Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Észerevettétek mennyi lány/nő...

Észerevettétek mennyi lány/nő jutott el ebbe a témakörbe?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, de mostanában feltűnt mennyi hölgy jött ebbe a témába. Úgy tűnik nagyon sokan a fogyókúra rovatból. :)

Kicsit vicces tud lenni néha egy-egy kérdés, pl. a "nem akarok túl izmos lenni", "hogy lehet lapos hasam" "van 2 db 2 kilós súlyzóm az elég?" stb. :)

2013. okt. 24. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván tudatosult a nőkben,hogy nem akarják zsíros fizikumot folytatni.Az a gond,hogy a nők vannak tényleg a túlsúlyosak többségében.

A kérdések igen viccesek,ezzel az a gond,hogy olvasnak különböző dolgokat különféle diétás/fogyókúrás oldalakon és már ott nem fogják fel a dolgokat,hogy hogyan adják le a fölösleget stb...Meg ha nem akarnak izmosak lenni akkor menjenek el plasztikai sebészhez és szedessék ki az izomzatukat aztán majd vonszolhatják magukat a földön két fonnyadt virgácson.

2013. okt. 24. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés nő ír ide. És ha kérdeznek is, a fele besértődik, ha lehúzzuk a flabélost, 2 kilós súlyzócskát, oto chilit és a többi hasonló semmire nem jó gépeket.
2013. okt. 24. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt én nem látom, hogy túl sok nő lenne, de legalábbis olyan, aki kicsit is ért hozzá, nem sok van. Másrészt ha Te így látod, az mondjuk mindenképpen jobb, mert azt jelenti, hogy egyre több nő kezd rájönni arra, hogy a női magazinok "így lesz lapos hasad napi 5 perc haspréssel 2 hét alatt a nyári bombaformához" típusú cikkek csak maszlagok.

Amit én látok, az az, hogy nem csak nőknek, de kezdő férfiaknak is alapból nagyon kevés ismeretük van a fogyás- hízás élettanáról, hormonváltozásokról, a tápanyagokról, olvastak valamit valami újságban, láttak egy reklámot a tévében, és azt szajkózzák, és vergődnek, meg akaratoskodnak és besértődnek, ha itt megmondják nekik, hogy az nem úgy van.

Egyrészt hibáztatni nem tudom őket, mert a testnevelés-oktatás elég szar, szerintem valami alapvető elméleti oktatás nem ártana a tantárgy keretén belül, másrészt valóban rengeteg agymosott cikk kering a neten meg a médiában, viszont nagyon sokaknak a hozzáállása az idegesítő, nem is feltétlen maga a hozzá nem értésük.

2013. okt. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!